Κινηματογράφος

Ο θρυλικός έρωτας Μπάρτον-Τέιλορ στην… κάμερα του Σκορτσέζε!

Η φήμη-είδηση έσκασε σαν βόμβα στα κινηματογραφικά στέκια! Και μόλις… εκραγεί (επιβεβαιωθεί), θα μπορούμε να μιλάμε -και μετά βεβαιότητας- για μία ιστορική στιγμή. Ο Μάρτιν Σκορτσέζε, ο κορυφαίος δημιουργός, που έχει αποδείξει πόσο ενδιαφέρεται για την ιστορία -και τους πρωταγωνιστές- της 7ης τέχνης, φέρεται να έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του στον θρυλικό και θυελλώδη έρωτα των «ιερών τεράτων» του κινηματογράφου, Ρίτσαρντ Μπάρτον και Λιζ Τέιλορ.

Η φήμη-είδηση έσκασε σαν βόμβα στα κινηματογραφικά στέκια!

Και μόλις… εκραγεί (επιβεβαιωθεί), θα μπορούμε να μιλάμε -και μετά βεβαιότητας- για μία ιστορική στιγμή.

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε, ο κορυφαίος δημιουργός, που έχει αποδείξει πόσο ενδιαφέρεται για την ιστορία -και τους πρωταγωνιστές- της 7ης τέχνης, φέρεται να έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του στον θρυλικό και θυελλώδη έρωτα των «ιερών τεράτων» του κινηματογράφου, Ρίτσαρντ Μπάρτον και Λιζ Τέιλορ.

Ο 68χρονος Σκορτσέζε, το όνομα του οποίου συνδέθηκε τα τελευταία χρόνια με τις σινε-βιογραφίες των Ντιν Μάρτιν και Φρανκ Σινάτρα -χωρίς, μάλιστα, το πρότζεκτ του τελευταίου να έχει εγκαταλειφθεί- είναι αποφασισμένος να προχωρήσει την ιδέα, «πατώντας» (αφού αγοράσει τα δικαιώματα) στο βιβλίο των Σαμ Κάσνερ και Νάνσι Σενμπέργκερ, ''Furious Love'', που αναφέρεται στη φλογερή σχέση του πιο διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ, που γνωρίστηκε κι ερωτεύτηκε στα πλατό της θρυλικής «Κλεοπάτρας»!

Ο έρωτάς τους, τους οδήγησε δύο φορές στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και σε… ισάριθμους χωρισμούς, ενώ οι καυγάδες τους έμειναν -όπως κι οι ίδιοι- στην ιστορία.

H Paramount -ταυτισμένη με τη σπουδαία καριέρα του διάσημου σκηνοθέτη- έχει… ψηθεί από την ιδέα του Σκορτσέζε και μάλιστα, λέγεται πως, ήδη, έχει εξασφαλίσει πρόσβαση στο ίδρυμα Μπάρτον, με τη χήρα του, Σάλι Χέι, να έχει επιτρέψει την έρευνα στα γραπτά του και τη βιβλιοθήκη του, ενώ, κάτι αντίστοιχο αναμένεται να επιτρέψει και το ίδρυμα Τέιλορ.

Πριν το θάνατό της (το Μάρτη), η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχε, ήδη, ανοίξει την καρδιά της στους συγγραφείς του βιβλίου, παραχωρώντας τους κάποιες από τις ερωτικές επιστολές που είχε ανταλλάξει το ζευγάρι!

Τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο…

Ο Σκορτσέζε προετοιμάζεται για την πρεμιέρα (23/11) της πρώτης 3D δουλειάς του, ''Hugo Cabret'', αλλά τα… παρακάλια των απανταχού θαυμαστών του ίδιου, αλλά και του διάσημου ζευγαριού, να επιβεβαιωθούν οι φήμες, είναι πολλά… Πάρα πολλά!

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x