Κινηματογράφος

Θυμήσου τον… όρκο σου!

Νωρίς νωρίς -δείγμα του τι έχει να γίνει μέχρι να κάνει πρεμιέρα…- η Spyglass Entertainment έδωσε στην κυκλοφορία ένα πρώτο τρέιλερ της ταινίας του μακρινού Αγίου Βαλεντίνου του 2012(!), The Vow-Ο Όρκος. Δείτε το στο www.sport-fm.gr, όπως, επίσης, ένα (ακόμη) κλιπ της ταινίας X-Men: First Class, που έκανε πρεμιέρα στην Αμερική κι έρχεται την άλλη βδομάδα στη χώρα μας, αλλά κι ένα… ολόφρεσκο σποτ του φιλμ, Mr. Popper's Penguins, όπου πρωταγωνιστεί ο Τζιμ Κάρεϊ.

Νωρίς νωρίς -δείγμα του τι έχει να γίνει μέχρι να κάνει πρεμιέρα…- η Spyglass Entertainment έδωσε στην κυκλοφορία ένα πρώτο τρέιλερ της ταινίας του μακρινού Αγίου Βαλεντίνου του 2012(!), The Vow-Ο Όρκος.

Δείτε το στο www.sport-fm.gr, όπως, επίσης, ένα (ακόμη) κλιπ της ταινίας X-Men: First Class, που έκανε πρεμιέρα στην Αμερική κι έρχεται την άλλη βδομάδα στη χώρα μας, αλλά κι ένα… ολόφρεσκο σποτ του φιλμ, Mr. Popper's Penguins, όπου πρωταγωνιστεί ο Τζιμ Κάρεϊ.



Το story της νέας δουλειάς του Μάικλ Σούτσι και… τελευταίας του Γερμανού παραγωγού, Μπερντ Έιτσινγκερ (πέθανε το Γενάρη), βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι συνέρχεται έπειτα από ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά η σύζυγος (η πανέμορφη Ρέιτσελ Μακάνταμς) έχει υποστεί μερική απώλεια μνήμης και δεν αναγνωρίζει τον αγαπημένο της (Τσάνινγκ Τατούμ). Αυτός, θα κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την καρδιά της…

Δείτε επίσης, ένα (ακόμη) κλιπ της ταινίας X-Men: First Class, που έκανε πρεμιέρα στην Αμερική κι έρχεται την άλλη βδομάδα στη χώρα μας…

object width="640" height="400" id="AOLVP_us_973176528001" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000">

…αλλά κι ένα… ολόφρεσκο σποτ του φιλμ, Mr. Popper's Penguins, όπου πρωταγωνιστεί ο Τζιμ Κάρεϊ



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x