Κινηματογράφος

Έρχεται να τα… σπάσει κι εδώ!

Αφού «έσπασε» -και συνεχίζει…- τα ταμεία στην Αμερική, με εισπράξεις που ξεπερνούν τα 200 εκατ. δολάρια(!) τις πρώτες μέρες προβολής του, το Hangover Part II έρχεται και στην Ελλάδα να… κάνει τα ίδια! Πρεμιέρα και για την πολυαναμενόμενη, δεύτερη ταινία Kung Fu Panda 2! Δείτε στο www.sport-fm.gr τις ταινίες της εβδομάδας!

Αφού «έσπασε» -και συνεχίζει…- τα ταμεία στην Αμερική, με εισπράξεις που ξεπερνούν τα 200 εκατ. δολάρια(!) τις πρώτες μέρες προβολής του, το Hangover Part II έρχεται και στην Ελλάδα να… κάνει τα ίδια!

Πρεμιέρα και για την πολυαναμενόμενη, δεύτερη ταινία Kung Fu Panda 2!

Δείτε στο www.sport-fm.gr τις ταινίες της εβδομάδας!

HANGOVER PART II

Διάρκεια: 102'
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής
του Τοντ Φίλιπς
με τους: Ζακ Γαλιφιανάκις, Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Τζάστιν Μπάρθα


Υπόθεση: Ο Στου παντρεύεται στην Ταϊλάνδη και κάνει το… λάθος να καλέσει στο γάμο τους κολλητούς του. Δύο μέρες πριν την τελετή, το απίθανο τρίο ξυπνά σε ένα άθλιο δωμάτιο ξενοδοχείου και ο εφιάλτης του Λας Βέγκας ζωντανεύει…

Το… περιτύλιγμα άλλαξε (Μπανγκόγκ), η ουσία (τρέλα…) όχι! Οι κριτικοί την «έθαψαν», αφού, μάλλον ριμέικ θυμίζει, παρά σίκουελ, ωστόσο, το κοινό το κοινό την αγκάλιασε σφιχτά όσο και την πρώτη, «σπάζοντας» τα ταμεία στην Αμερική! Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και στα μέρη μας… Για πάρτη του Ζακ -και μόνο-, πρέπει!



KUNG FU PANDA 2

Διάρκεια: 90'
Αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων
του Τζένιφερ Γιου


Υπόθεση: Ο Πο και οι Υπέροχοι Πέντε καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Άρχοντα Σεν, ο οποίος απειλεί με ένα ανίκητο όπλο να αφανίσει την τέχνη του κουνγκ φου.

Αρκετά πιο θεαματική από την -εξαιρετική- πρώτη, λιγότερο χιουμοριστική, αλλά και πάλι, αξιολάτρευτη…



ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ/LE NOM DES GENS

Διάρκεια: 100'
Γαλλική κομεντί
του Μισέλ Λεκλέρκ
με τους: Σάρα Φορεστιέ, Ζακ Γκαμπλέν


Υπόθεση: Ένας σαραντάρης επιστήμονας και μία δυναμική ακτιβίστρια, η οποία κάνει σεξ με τους πολιτικούς της αντιπάλους για να τους… αλλάξει ιδέες, ερωτεύονται, αλλά δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τις αμοιβαίες προκαταλήψεις τους.



Ο ΘΑΛΑΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ/THE WARD

Διάρκεια: 88'
Αμερικανική ταινία τρόμου
του Τζον Κάρπεντερ
με τους: Άμπερ Χερντ, Ντανιέλ Παναμπέικερ, Τζάρεντ Χάρις


Υπόθεση: Μία νεαρή γυναίκα συλλαμβάνεται για εμπρησμό και εγκλείεται σε ψυχιατρείο. Ενώ προσπαθεί να αποδράσει, διαπιστώνει ότι η πτέρυγα στην οποία είναι απομονωμένη κρύβει μερικά επικίνδυνα μυστικά…



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x