Κινηματογράφος

Τι κάνετε στις… 14 Δεκεμβρίου του 2012;

Όχι, γιατί αν έχετε κανονίσει κάτι… ξεκανονίστε! Η ιστοσελίδα deadline.com αποκάλυψε - κι αργότερα επιβεβαιώθηκε από New Line Cinema, MGM και Warner Bros- τους τίτλους των (δύο) ταινιών «Χόμπιτ» του Πίτερ Τζάκσον, αλλά και τις ακριβείς ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα τα δύο, πολυαναμενόμενα επικά έργα!

Όχι, γιατί αν έχετε κανονίσει κάτι… ξεκανονίστε!

Η ιστοσελίδα deadline.com αποκάλυψε -κι αργότερα επιβεβαιώθηκε από New Line Cinema, MGM και Warner Bros- τους τίτλους των (δύο) ταινιών «Χόμπιτ» του Πίτερ Τζάκσον, αλλά και τις ακριβείς ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα τα δύο, πολυαναμενόμενα επικά έργα!

''Τhe Hobbit: An Unxpected Journey'' θα είναι ο τίτλος της πρώτης ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου του 2012, ενώ η δεύτερη ταινία… βαφτίστηκε ''The Hobbit: There and Back Again'' και θα 'ρθει στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου του 2013!

Εξάλλου, ο Πίτερ Τζάκσον, άρχισε να απαντάει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook σε ερωτήσεις θαυμαστών του για το «Χόμπιτ».

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σε σχετική ερώτηση, αποκάλυψε (υποσχέθηκε) πως στη νέα του ταινία θα αναπαραστήσει, τόσο το φρούριο του Σάουρον, όσο και τις συσκέψεις του Συμβουλίου, το οποίο προσπαθεί να διατηρήσει την ειρήνη στη Μέση Γη, αντιπροσώπους Ξωτικών, Μάγων κι άλλων πλασμάτων…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x