Κινηματογράφος

Έρχεται το ''Super 8''-Νέο TV spot

Τον αγάπησαν και οι περισσότεροι τον έμαθαν από το “Lost”. O J.J. Abrams επιστρέφει με νέα κινηματογραφική ταινία, στο ίδιο στιλ που μας έχει συνηθίσει, πλέκοντας μυστήριο, τρόμο, ανεξήγητα φαινόμενα και φυσικά δράση. Το “Super 8” θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 10 Ιουνίου, αλλά από τα πρώτα trailer και teaser που έχουν προβληθεί έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Τον αγάπησαν και οι περισσότεροι τον έμαθαν από το “Lost”. O J.J. Abrams επιστρέφει με νέα κινηματογραφική ταινία, στο ίδιο στιλ που μας έχει συνηθίσει, πλέκοντας μυστήριο, τρόμο, ανεξήγητα φαινόμενα και φυσικά δράση.

Το “Super 8”θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 10 Ιουνίου, αλλά από τα πρώτα trailer και teaser που έχουν προβληθεί έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Η ιστορία εξελίσσεται το 1979 σε μια μικρή πόλη κοντά στην “Area 51” στις ΗΠΑ. Μια παρέα παιδιών γίνονται μάρτυρες μιας σφοδρής σύγκρουσης ενός τρένου με ένα αυτοκίνητο, κάτω από ανεξήγητους λόγους, με πολύ κακά αποτελέσματα… Τόσο για τα παιδιά, όσο και για την πόλη.

Το επίσημο trailer




Το νέο τηλεοπτικό σποτ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x