Κινηματογράφος

Ο… Λέγκολας στο «Χόμπιτ»!

Καιρό τώρα, οι φήμες που ήθελαν τον Ορλάντο Μπλουμ να επιστρέφει στη… Μέση Γη -ως Λέγκολας, φυσικά- για… πάρτη του Πίτερ Τζάκσον και του «Χόμπιτ», έδιναν κι έπαιρναν. Χωρίς, ωστόσο, τις επίσημες ανακοινώσεις, υπήρχαν κάποιες επιφυλάξεις. Όχι πια, όμως! Ο ίδιος ο Τζάκσον ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο Facebook πως ο Μπλουμ θα είναι στο «Χόμπιτ»!

Καιρό τώρα, οι φήμες που ήθελαν τον Ορλάντο Μπλουμ να επιστρέφει στη… Μέση Γη -ως Λέγκολας, φυσικά- για… πάρτη του Πίτερ Τζάκσον και του «Χόμπιτ», έδιναν κι έπαιρναν.

Χωρίς, ωστόσο, τις επίσημες ανακοινώσεις, υπήρχαν κάποιες επιφυλάξεις.

Όχι πια, όμως!

Ο ίδιος ο Τζάκσον ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο Facebook πως ο Μπλουμ θα είναι στο «Χόμπιτ»!

«Πριν δέκα χρόνια, ο Ορλάντο Μπλουμ δημιούργησε έναν εικονικό χαρακτήρα, τον Λέγκολας. Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω σήμερα ότι θα επισκεφτώ πάλι τη Μέση Γη, μαζί του! Είμαι κατενθουσιασμένος που θα δουλέψω ξανά με τον Ορλάντο. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι δείχνω μεγαλύτερος, αυτός, όμως, όχι! Υποθέτω ότι αυτός είναι και ο λόγος που κάνει ένα τόσο θαυμάσιο ξωτικό», έγραψε ο Πίτερ Τζάκσον στο Facebook.

Μέχρι την ώρα που «ανέβηκε» αυτή η είδηση, η… ανακοίνωση του Αμερικανού σκηνοθέτη είχε 6.804 likes και 661 -αποθεωτικά, στην πλειοψηφία τους- σχόλια!

- Θυμίζουμε ότι το πρώτο μέρος του «Χόμπιτ» θα κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβρη του 2012.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x