Κινηματογράφος

Πρώτο τρέιλερ για τα Muppets!

Ούτε… βδομάδα δεν πέρασε από την κυκλοφορία του πρώτου poster της ταινίας ''The Muppets'' και η Walt Disney συνεχίζει να μας… κακομαθαίνει! Το στούντιο έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο teaser trailer του φιλμ, που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου 2011! Δείτε το στο www.sport-fm.gr!

Ούτε… βδομάδα δεν πέρασε από την κυκλοφορία του πρώτου poster της ταινίας ''The Muppets'' και η Walt Disney συνεχίζει να μας… κακομαθαίνει!

Το στούντιο έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο teaser trailer του φιλμ, που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου 2011!

Δείτε το στο www.sport-fm.gr!


Τι θα δούμε στην -ιστορική- ταινία των… θεόμουρλων Muppets;

Τον Walter, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος fan των γνωστών μαριονέτων και τους φίλους του, Gary και Mary.

Μαζί, ανακαλύπτουν τα σχέδια του Tex Richman να κατεδαφίσει το Muppet Theater για να αντλήσει το πετρέλαιο που βρίσκεται από κάτω!

Προκειμένου να σώσουν το θέατρο, οι τρεις «κολλητοί» διοργανώνουν έναν τηλεμαραθώνιο με σκοπό τη συγκέντρωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων και βοηθούν τον Kermit να επανασυνδεθεί με τα υπόλοιπα Muppets.

Ο Fozzie παίζει σε μία μπάντα, τους Moopets, σε ένα καζίνο, η Miss Piggy είναι συντάκτρια μόδας για παχουλά μοντέλα, στο Vogue Paris, ο Animal βρίσκεται σε μία κλινική διαχείρισης θυμού, στη Santa Barbara και ο Gonzo είναι μεγιστάνας των υδραυλικών!

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο James Bobin και θα πρωταγωνιστούν πλήθος γνωστών ηθοποιών, όπως οι: Jason Segel, Emily Blunt, ο… δικός μας, Zach Galifianakis, Amy Adams, Neil Patrick Harris, Jack Black και πολλοί άλλοι!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x