Κινηματογράφος

Ρεκόρ για τους «Πειρατές»

Η καλή μέρα από την πρεμιέρα φαίνεται για το τρίτο σίκουελ των «Πειρατών της Καραϊβικής». Τα πρώτα στοιχεία από τα εισιτήρια που έχουν κοπεί στις δύο πρώτες ημέρες προβολής της ταινίας ξεπερνούν κάθε αισιόδοξη σκέψη που θα μπορούσαν να έχουν κάνει οι παραγωγοί. Τα έσοδα αγγίζουν τις 44.2 εκατομμύρια δολάρια (δηλαδή, περίπου 31,2 εκατ. ευρώ), χωρίς να υπάρχουν στοιχεία από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ αλλά μόνο από τις 37 πολιτείες.

Η καλή μέρα από την πρεμιέρα φαίνεται για το τρίτο σίκουελ των «Πειρατών της Καραϊβικής». Τα πρώτα στοιχεία από τα εισιτήρια που έχουν κοπεί στις δύο πρώτες ημέρες προβολής της ταινίας ξεπερνούν κάθε αισιόδοξη σκέψη που θα μπορούσαν να έχουν κάνει οι παραγωγοί.

Τα έσοδα αγγίζουν τις 44.2 εκατομμύρια δολάρια (δηλαδή, περίπου 31,2 εκατ. ευρώ), χωρίς να υπάρχουν στοιχεία από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ αλλά μόνο από τις 37 πολιτείες.

Το ποσό αυτό πρόκειται να αυξηθεί κατακόρυφα τις επόμενες ημέρες, καθώς στις πολιτείες που δεν συγκαταλέγονται στους μέχρι σήμερα υπολογισμούς, οι προβολές αρχίζουν σήμερα.

Ακόμη κι έτσι σε σχέση με την δεύτερη ταινία, η τρίτη –με ονομασία ‘’Pirates of the Caribbean: At World’s End’’ έχει περίπου κατά 10% περισσότερα έσοδα.

Το κόστος των γυρισμάτων της ταινίας έφτασε στα 250 εκατ. δολάρια. Υπολογίζεται ότι η ταινία θα προβάλλεται από σήμερα σε 4.155 αίθουσες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x