Κινηματογράφος

«Άρης καλεί Μαμά» - Avant Premiere

Το περασμένο Σάββατο 19 Μαρτίου η SPORTDAY Kids, ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και η Feelgood διοργάνωσαν την avant premiere της νέας ταινίας της Disney «Άρης Καλεί Μαμά» σε 3D!

Το περασμένο Σάββατο 19 Μαρτίου η SPORTDAY Kids, ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και η Feelgood διοργάνωσαν την avant premiere της νέας ταινίας της Disney «Άρης Καλεί Μαμά» σε 3D!

Η προβολή έγινε στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ στους Αμπελοκήπους όπου παρευρέθηκαν προσωπικότητες του αθλητικού χώρου όπως ο πρώην μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου και νυν τεχνικός, Νίκος Λινάρδος, αλλά και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χάρης Κοπιτσής.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι των animation παρακολούθησαν τη νέα ταινία ζώντας μαζί με τον μικρό ήρωα Μάιλο τις περιπέτειες του στον πλανήτη Άρη, όταν οι… Αρειανοί απαγάγουν τη μητέρα του και θα πρέπει να τη σώσει. Έτσι, ο μικρός ήρωας θα βρεθεί αναπάντεχα αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του!



Η ταινία
Η Disney Pictures παρουσιάζει σε 3D μια ολοκαίνουρια κωμική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Ο Μάιλο είναι ένας απολύτως φυσιολογικός 9χρονος, που λατρεύει τα comics και τις ταινίες με ζόμπι και απεχθάνεται τα λαχανικά, τα οποία αποφεύγει με… οποιοδήποτε τρόπο. Δυστυχώς για εκείνον, η μαμά του μονίμως του πηγαίνει κόντρα.

Ένα βράδυ η μαμά του θα πέσει θύμα απαγωγής από κατοίκους του Κόκκινου Πλανήτη. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, ο μικρός θα τρέξει ξωπίσω της για να τη σώσει και θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια απίθανη διαπλανητική περιπέτεια που δεν περιορίζεται πουθενά.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις για θεατές κάθε ηλικίας, καθώς, όπως διαπιστώνουμε στην πορεία, όχι μόνο υπάρχει ζωή στον περίφημο Κόκκινο Πλανήτη, αλλά στα έγκατα του ανθεί ένας εξαιρετικά προηγμένος πολιτισμός, με τους θηλυκούς εκπροσώπους της φυλής των Αρειανών να ασκούν εξουσία μέσω της άκαρδης, γηραιάς επόπτριάς τους, και τους αρσενικούς να περιορίζονται σε ρόλο… κομπάρσου, λόγω μιας αυστηρότατης νομοθεσίας, η οποία απαγορεύει την οποιαδήποτε φυσική συναναστροφή αναμεταξύ τους. Μια νομοθεσία, η οποία, μεταξύ άλλων, υπαγορεύει τα νεογνά των Αρειανών να ανατρέφονται αποκλειστικά από νταντάδες-ρομπότ, που λαμβάνουν όλη τη σχετική πληροφόρηση μέσω περίτεχνων μηχανών, που απομυζούν το… μητρικό φίλτρο από μαμάδες απαχθείσες από τον πλανήτη μας!

Η ταινία «Άρης Καλεί Μαμά» έρχεται στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011 σε 3D από την Disney Pictures.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x