Κινηματογράφος

Ο Κόναν, ο βάρβαρος… επιστρέφει!

Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ιδού ο διάδοχός σου! Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την πρώτη, ομώνυμη ταινία, με πρωταγωνιστή τον νυν κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ο «Κόναν, ο βάρβαρος», επιστρέφει! Ο… σφίχτερμαν που πρωταγωνιστεί στο 3D φιλμ του Μάρκους Νίσπελ είναι ο Τζέισον Μόμοα, που έχει την «κοψιά» (και τα μούσκουλα) του Σβαρτσενέγκερ, αλλά μένει να δούμε πως… πάμε κι από ερμηνεία. Δείτε στο www.sport-fm.gr το τιζεράκι του φιλμ, που θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2011!

Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ιδού ο διάδοχός σου!

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την πρώτη, ομώνυμη ταινία, με πρωταγωνιστή τον νυν κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ο «Κόναν, ο βάρβαρος», επιστρέφει!

Ο… σφίχτερμαν που πρωταγωνιστεί στο 3D φιλμ του Μάρκους Νίσπελ είναι ο Τζέισον Μόμοα, που έχει την «κοψιά» (και τα μούσκουλα) του Σβαρτσενέγκερ, αλλά μένει να δούμε πως… πάμε κι από ερμηνεία.

Δείτε στο www.sport-fm.gr το τιζεράκι του φιλμ, που θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2011!



Ο Μόμοα, που αναλαμβάνει το ρόλο «πάνω» στον οποίο «έχτισε» πριν χρόνια την καριέρα του ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, γεννήθηκε το 1979 στη Χονολουλού, μεγάλωσε με τη μητέρα του στην Αϊόβα, αλλά επέστρεψε στις ρίζες του για να φοιτήσει στη Χαβάη, ενώ το 1999 κέρδισε το βραβείο Hawaii's Model of the Year.

Όντας περισσότερο γνωστος από τη συμμετοχή του στις τηλεοπτικές σειρές ''Baywatch Hawaii'' και ''Stargate Atlantis'', ο πολυπόθητος ρόλος του Conan αναμένεται να τον κάνει διάσημο παγκοσμίως…

Συμπρωταγωνιστούν οι Στίβεν Λανγκ (''Avatar''), Ρόουζ ΜακΓκόουαν (''Planet Terror''), Ρον Πέρλμαν (''Hellboy'') και Ρέιτσελ Νίκολς (''Star Trek'').

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Μάρκους Νίσπελ, σκηνοθέτης των ριμέικ "Παρασκευή & 13" και "Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι".

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x