Κινηματογράφος

Οι ταινίες της εβδομάδας

Είναι πράσινος. Έχει μεγάλα μάτια. Όμορφο δεν τον λες. Μάλλον… γλοιώδη. Αλλά και αξιαγάπητο. Τώρα, πως γίνεται να είναι και τα δύο… ε, γίνεται! Φοράει κι ένα καπέλο, παριστάνοντας τον καουμπόι. Έχει πλάκα αλλά είναι και για λύπηση. Έχει και τη φωνή του Τζόνι Ντεπ! Έρχεται ο RANGO! Πρεμιέρα την Πέμπτη στις ελληνικές αίθουσες για το πολυαναμενόμενο animation φιλμ του Γκορ Βερμπίσνκι. Δείτε τι καλό μας έρχεται -και Τζένιφερ Άνιστον έχω και Μαριόν Κοτιγιάρ έχω…- στο www.sport-fm.gr!

Είναι πράσινος.

Έχει μεγάλα μάτια.

Όμορφο δεν τον λες.

Μάλλον… γλοιώδη.

Αλλά και αξιαγάπητο.

Τώρα, πως γίνεται να είναι και τα δύο… ε, γίνεται!

Φοράει κι ένα καπέλο, παριστάνοντας τον καουμπόι.

Έχει πλάκα, αλλά είναι και για λύπηση.

Έχει και τη φωνή του Τζόνι Ντεπ!

Έρχεται ο RANGO!

Πρεμιέρα την Πέμπτη στις ελληνικές αίθουσες για το πολυαναμενόμενο animation φιλμ του Γκορ Βερμπίσνκι.

Δείτε τι… καλό μας έρχεται -και Τζένιφερ Άνιστον έχω και Μαριόν Κοτιγιάρ έχω…- στο www.sport-fm.gr!

RANGO

Διάρκεια: 107'
Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής.
Του Γκορ Βερμπίσνκι
με τις φωνές των Τζόνι Ντεπ, Ίσλα Φίσερ, Τίμοθυ Όλιφαντ


Υπόθεση: Ένας… κατοικίδιος χαμαιλέοντας καταφεύγει σε μία πόλη της ερήμου -κάπου στην Άγρια Δύση- με παλαβιάρηδες κατοίκους. Νομίζοντας πως είναι…καουμπόι, το συμπαθέστατο ερπετό προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, παρέα με μία ελκυστική θηλυκή σαύρα κι ένα κουνέλι-μεθύστακα, απέναντι σε έναν… φονικό κροταλία με ουρά-πολυβόλο… εναντίον του!

Το πολυαναμενόμενο animation φιλμ του Γκορ Βερμπίσνκι («Πειρατές της Καραϊβικής», «The Ring»), μόλις λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του στην Αμερική, έφτασε και στη χώρα μας! Οι κριτικές -κριτικών και κοινού- από την άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι εξαιρετικές, ενώ ο πρωταγωνιστής… χαμαιλέοντας, Τζόνι Ντεπ, «δίνει ρέστα» και μόνο με τη φωνή του…



Ο ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ / THE EAGLE

Διάρκεια: 114'
Ιστορική-επική ταινία αμερικανικής παραγωγής.
Του Κέβιν Μακ Ντόναλντ
με τους Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζέιμι Μπελ, Ντόναλντ Σάδερλαντ


Υπόθεση: Ο νεαρός εκατόνταρχος, Μάρκους Ακίλα, υπερασπίζεται ηρωικά το φρούριό του από μια μαζική επίθεση Κελτών. Όμως, στη διάρκεια της μάχης τραυματίζεται κι έτσι απαλλάσσεται από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Θυμωμένος από το γεγονός, αποφασίζει να ρισκάρει τη ζωή του ξεκινώντας ένα ταξίδι στον Βορρά, προκειμένου να βρει τον Αετό της Ενάτης, το θρυλικό χρυσό λάβαρο που χάθηκε πριν 15 χρόνια, όταν ο πατέρας του οδήγησε την Ένατη Λεγεώνα στη Σκωτία και δεν επέστρεψε ποτέ...

Μέτριες κριτικές, ωστόσο, αυτό δεν… πτόησε το αμερικανικό κοινό, που την πρώτη βδομάδα προβολής της ταινίας, την… βοήθησε να «αναρριχηθεί» στην τέταρτη θέση του box office.



ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ / JUST GO WITH IT

Διάρκεια: 117'
Ρομαντική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής.
Του Ντένις Ντάγκα
με τους Άνταμ Σάντλερ, Τζένιφερ Άνιστον, Μπρούκλιν Ντέκερ


Υπόθεση: Ο Ντάνι Μακάμπι, ένας πλαστικός χειρουργός που θέλει να φλερτάρει ελεύθερα και χωρίς δεσμεύσεις, χρησιμοποιεί ένα αθώο ψέμα για να πετύχει το στόχο του… Φοράει βέρα κι ας είναι ανύπαντρος! Όταν, όμως, γνωρίζει και ερωτεύεται μία πανέμορφη και αρκετά μικρότερή του δασκάλα, την Πάλμερ (Μπρούκλιν Ντέκερ), αυτό το μικρό ψέμα θα αρχίσει να τον καταδυναστεύει.



LONDON BOULEVARD

Βρετανική ταινία.
Του Γουίλιαμ Μόναχα
με τους Κόλιν Φαρέλ, Κίρα Νάιτλι, Ρέι Γουίνστοουν


Υπόθεση: Ένας πρώην κατάδικος από το Νότιο Λονδίνο προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή σαν βοηθός μιας νεαρής ηθοποιού, με την οποία δε θα αργήσει να κάνει σχέση…

Κοινότυπο σενάριο…



ΜΙΚΡΑ ΑΘΩΑ ΨΕΜΜΑΤΑ / LES PETITS MOUCHOUIRS

Κομεντί γαλλικής παραγωγής.
Του Γκιγιόμ Κανέ
με τους Μαριόν Κοτιγιάρ, Ζαν Ντιζαρντέν.


Υπόθεση: Κάθε χρόνο, ο Μαξ, ένας επιτυχημένος ιδιοκτήτης εστιατορίου και η σύζυγός του, προσκαλούν μία χαρούμενη παρέα φίλων στο όμορφο εξοχικό τους σπίτι δίπλα στη θάλασσα, για να γιορτάσουν τα γενέθλια του φίλου τους Αντουάν και να ξεκινήσουν έτσι τις διακοπές τους. Όμως, φέτος, προτού εγκαταλείψουν το Παρίσι, ο φίλος τους Λούντο τραυματίζεται σε ένα ατύχημα, γεγονός που οδηγεί σε μια αλυσίδα αντιδράσεων και ανάμεικτων συναισθημάτων. Οι διακοπές αυτές ωθούν τον καθένα από την παρέα να ανακαλύψει τι τον ενοχλεί και τι τον αναστατώνει. Είναι καιρός πλέον να «πέσουν οι μάσκες» και να ειπωθούν αλήθειες.



Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x