Κινηματογράφος

Ήταν ένας γάτος, ένα πάντα κι ένας χαμαιλέοντας…

Ο παπουτσωμένος γάτος -ο συγκεκριμένος τυγχάνει να είναι… κολλητάρι του Σρεκ- κυκλοφόρησε μόνος του! Το πάντα -αυτό, που ξέρει κουνγκ-φου- βγήκε… παγανιά για δεύτερη φορά και ο Τζόνι Ντεπ… χορταίνει τους θαυμαστές του για έξι λεπτά ως χαμαιλέοντας, μία μέρα μετά την επίσημη πρεμιέρα (στην Αμερική) της ταινίας ''RANGO''! Τρία εξαιρετικά τρέιλερ κυκλοφόρησαν για τα πολυαναμενόμενα animation φιλμ του 2011! Δείτε τα στο www.sport-fm.gr!

Ο παπουτσωμένος γάτος -ο συγκεκριμένος τυγχάνει να είναι… κολλητάρι του Σρεκ- κυκλοφόρησε μόνος του!

Το πάντα -αυτό, που ξέρει κουνγκ-φου- βγήκε… παγανιά για δεύτερη φορά και ο Τζόνι Ντεπ… χορταίνει τους θαυμαστές του για έξι λεπτά ως χαμαιλέοντας, μία μέρα μετά την επίσημη πρεμιέρα (στην Αμερική) της ταινίας ''RANGO''!

Τρία εξαιρετικά τρέιλερ κυκλοφόρησαν για τα πολυαναμενόμενα animation φιλμ του 2011!

Δείτε τα στο www.sport-fm.gr!

PUSS IN BOOTS



- Ένα πρώτο τιζεράκι, μία πρώτη γεύση… μέχρι να βγει το τρέιλερ της ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου. Έχουμε καιρό ακόμα…

KUNG FU PANDA 2



- Άντε και κοντεύουμε… Αφού κυκλοφόρησε και το δεύτερο τρέιλερ -πιο αναλυτικό από το πρώτο- μπήκαμε στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του φιλμ, στις 27 Μαΐου.

Το καλύτερο το φυλάξαμε για το φινάλε…

Εν αναμονή της πρεμιέρας της ταινίας RANGO και στις ελληνικές αίθουσες, δείτε ένα εξάλεπτο κλιπ και πάρτε μια… γλυκύτατη γεύση, εδώ.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x