Κινηματογράφος

Η επιστροφή των εξωγήινων

Το www.sport-fm.gr πιστεύει ότι κάτι βρίσκεται εκεί έξω και σας παρουσιάζει τις ταινίες με εξωγήινους που περιμένει με ανυπομονησία μέσα στο 2011

Οι ταινίες που έχουν θέμα την εισβολή εξωγήινων στη γη έχουν επιστρέψει στη μόδα για τα καλά. Και μόλις γίνει η αρχή άντε μετά να σταματήσει το Hollywood.

Έτσι μετά το καταπληκτικό Monsters και το τραγικό Skyline, έχουμε τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες παραγωγές στα σκαριά.

Το www.sport-fm.gr πιστεύει ότι κάτι βρίσκεται εκεί έξω και σας παρουσιάζει τις ταινίες με εξωγήινους που περιμένει με ανυπομονησία μέσα στο 2011.

Battle: Los Angeles

Με πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια budget, τους Άαρον Εκχαρτ και Μισελ Ροντρίγκεζ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και ένα trailer απλά εντυπωσιακό το Battle: Los Angeles είναι από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.



Paul

Η νέα ταινία του Simon Pegg και του Nick Frost. Όσοι δεν τους έχετε δει ως δίδυμο στα Shaun Of the Dead και Ηοt Fuzz κάντε και θα περιμένετε με την ίδια ανυπομονησία μία από τις (ελπίζουμε) κορυφαίες κωμωδίες της χρονιάς.



Cowboys and aliens

Ο σκηνοθέτης του Ιron Man John Favreau, οι σεναριογράφοι του Star Trek, ο Ντάνιελ Κρεγκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί του ο Χάρισον Φορντ και μια ιστορία βασισμένη στο ομώνυμο graphic novel. Θέλετε κι άλλα


Super 8

Παραγωγή από τον Στίβεν Σπίλπεργκ, σκηνοθεσία από τον J.J. Abrams του Lost και του Cloverfied και ένα trailer που σε κάνει να θέλεις κι άλλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x