Κινηματογράφος

Οι πέντε συν μία ταινίες που πρέπει να δείτε τα Χριστούγεννα

Γιορτές διανύουμε και ένας από τους καλύτερους τρόπους να εγκλιματιστούμε σ'αυτό είναι να δούμε τις 5+1 Χριστουγεννιάτικες ταινίες που σας προτείνει το sport-fm.gr να δείτε.

Γιορτινές ημέρες διανύουμε… Άλλοι θα το ρίξουν στο φαί, άλλοι στο ποτό, άλλοι στον χιονοπόλεμο, άλλοι θα μαζευτούν σε σπίτια παίζοντας χαρτιά και βλέποντας ταινίες και άλλοι θα προσπαθήσουν να τα κάνουν όλα.

Όλοι όμως, ανεξαιρέτως, θα περάσουν κάμποσες ώρες μέσα σε ένα σπίτι.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, αγοράστε γαριδακοσοκολατοποπκορν και δείτε τις πέντε συν μία Χριστουγεννιάτικες ταινίες που σας προτείνει το www.sport-fm.gr για να σας πιάσει το πνεύμα των εορτών!

Bad Santa – Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα

Πίνει, καπνίζει, βρίζει ακατάπαυστα, μισεί τα μικρά παιδιά, και...ληστεύει τα εμπορικά κέντρα στα οποία συχνάζει με τον μεταμφιεσμένο σε τάρανδο, συνέταιρο του! Ο Γουίλι Στόουκ ( Μπίλι Μπομπ Θόρτον) δεν είναι ο Άι Βασίλης με την κλασική έννοια του όρου, αλλά ένας διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων ο οποίος κάνει γερή μπάζα κάθε χρονιά την παραμονή των Χριστουγέννων. Το κόλπο λειτουργεί στην εντέλεια. Όμως, τα πάντα ανατρέπονται, όταν ένα μικρό αγόρι, πιστεύει πως ο Γουίλι παρά τα μεθύσια και τις βρισιές και τις παράνομες του πράξεις, είναι ο Άι Βασίλης που χρόνια περίμενε να συναντήσει!



Nightmare Before Christmas – Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης

Η πιο ασυνήθιστη εορταστική ταινία όλων των εποχών, τυχαίνει να είναι κινούμενο σχέδιο και διόλου τυχαία δημιουργήθηκε από τον Τιμ Μπάρτον! Οι κολοκύθες μπλέκονται με τον Αϊ-Βασίλη και οι απόκριες με τα Χριστούγεννα. Σκελετοί, σκιές, show, σε μια χορευτική πανδαισία, παρουσιάζουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες χριστουγεννιάτικες ταινίες με αριστουργηματική σκηνοθεσία από τον μετρ του είδους, Τιμ Μπάρτον. Η μουσική του Ντάνι Έλφμαν είναι απόλυτα ταιριαστή με το θέαμα που πρέπει όλοι να (ξανα)δουν. Ακολουθεί το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.




Scrooged - Φαντασμα των χριστουγέννων

Ο καταπληκτικός Μπιλ Μάρεϊ παριστάνει τον παραγωγό της τηλεόρασης. Ένας αδίστακτος, ξινός, κακός και πολύ εγωιστής που ποδοπατεί τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να κάνει την δουλειά του και να έχει την ησυχία του. Φυσικά, το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν τον αγγίζει και τα Χριστούγεννα είναι γι' αυτόν «άλλη μια βαρετή υπόθεση». Την παραμονή Χριστουγέννων, τρία φαντάσματα αποφασίζουν να τον επισκεφτούν ώστε να τον αφυπνίσουν. Για να γίνει αυτή η αλλαγή, χρειάζεται θέληση και χιούμορ. Ο Μπιλ Μάρεϊ, απολαυστικός όπως πάντα, είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να υποδυθεί αυτό το ρόλο και αποζημιώνει και με το παραπάνω όσους την δουν. Ακολουθεί το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.




Home alone - Μόνος στο σπίτι

Κλασσική ταινία που παίζει σε όλα τα κανάλια. Με λίγο επίμονο ζάπινγκ, κάπου θα την πετύχετε. Πρόκειται για την ιστορία ενός «δαιμόνιου» πιτσιρικά ο οποίος ξεχνιέται από τους γονείς του στο σπίτι όταν αυτοί φεύγουν για διακοπές Χριστουγεννιάτικες με αεροπλάνο… Επίδοξοι ληστές που πάντα επισκέπτονται τα άδεια σπίτι για να μαζέψουν το «δώρο» Χριστουγέννων, προσεγγίζουν το σπίτι που θεωρούν πως είναι άδειο, αλλά οι διαθέσεις του «ζιζάνιου» είναι αρκετά άγριες και τους υποδέχεται με πολλές εκπλήξεις. Διασκεδαστικές σκηνές με άφθονο γέλιο, κάνουν την ταινία μια από τις δημοφιλέστερες στο είδος της, ειδικά στα παιδιά. Ακολουθεί το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.




Die Hard – Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Ο Νεοϋορκέζος αστυνομικός Τζον Μακλέην (Μπρους Γουίλις) πηγαίνει στο Λος Άντζελες για να περάσει τα Χριστούγεννα με τη γυναίκα του. Στο εμπορικό κέντρο που βρίσκονται όμως, μια έκπληξη τους περίμενε. Τρομοκράτες τους κρατάνε όλους μέσα ως όμηρους. Δεν ήξεραν βέβαια ότι ανάμεσά τους βρίσκεται ο Μπρους Γουίλις που είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει…»




Merry Christmas Mr Lawrence – Καλά Χριστούγεννα Κύριε Λόρενς

Το 1942 Βρετανός στρατιώτης-διερμηνέας Τζον Λόρενς οδηγείται σε γιαπωνέζικο στρατόπεδο αιχμαλώτων. Το συγκεκριμένο στρατόπεδο διοικείται από ένα Ιάπωνα ο οποίος είναι «τρελός» με την τιμή, την πειθαρχία και την δόξα. Η άποψη του Ιάπωνα είναι πως οι κρατούμενοι των συμμαχικών δυνάμεων έπρεπε να αυτοκτονήσουν και όχι να παραιτηθούν και να οδηγηθούν εκεί. Οι προσπάθειες του διερμηνέα Τζον Λόρενς να εξηγήσει τον γιαπωνέζικο τρόπο σκέψης στους κρατούμενους, θεωρούνται προδοσία από έναν σκληροτράχηλο λοχία… Η μάχη μεταξύ δύο κοσμοθεωριών είναι αυτό που «χτυπάει» το δράμα οπού πρωταγωνιστεί ο πολυτάλαντος David Bowie. Ακολουθεί το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x