Κινηματογράφος

Χόμπιτ με άρωμα… Άρχοντα!

Καλά θα κάνει η Κέιτ Μπλάνσετ σιγά-σιγά να φρεσκάρει τη γλώσσα των ξωτικών. Η Αυστραλή ηθοποιός επιβεβαιώθηκε ότι θα συμμετάσχει στη μεταφορά του βιβλίου του Τόλκιν «Χόμπιτ», από τον Πίτερ Τζάκσον, υποδυόμενη την Γκαλάντριελ, ρόλο που είχε παίξει και στην τριλογία, «Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών».

Καλά θα κάνει η Κέιτ Μπλάνσετ σιγά-σιγά να φρεσκάρει τη γλώσσα των ξωτικών. Η Αυστραλή ηθοποιός επιβεβαιώθηκε ότι θα συμμετάσχει στη μεταφορά του βιβλίου του Τόλκιν «Χόμπιτ», από τον Πίτερ Τζάκσον, υποδυόμενη την Γκαλάντριελ, ρόλο που είχε παίξει και στην τριλογία «Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση προκάλεσε έκπληξη, αφού ο συγκεκριμένος χαρακτήρας δεν εμφανίζεται στη νουβέλα του Τόλκιν. Μάλιστα στο βιβλίο δεν υπάρχει κανένας γυναικείος χαρακτήρας πράγμα που ο Τζάκσον θα προσπαθήσει να εξισορροπήσει.

Επιπλέον, ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ότι και εκείνος θα συμμετάσχει στο καστ της ταινίας "Χόμπιτ", υποδυόμενος φυσικά το μάγο Γκάνταλφ. Πάντως για αυτό δεν υπήρχε ακόμα επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x