Κινηματογράφος

Τα «καλά παιδιά» επιστρέφουν

Οτιδήποτε έχει επιτυχία φέρνει αναπόφευκτα και προσπάθειες για περισσότερα κέρδη, ήρθε η ώρα, έστω και καθυστερημένα, τα «καλά παιδιά» να γίνουν τηλεοπτική σειρά. Το σενάριο, των πρώτων τουλάχιστον επεισοδίων, θα έχει την υπογραφή του Νίκολας Πιλέτζι, που είχε γράψει το σενάριο της ταινίας αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πιθανή η εμπλοκή οποιουδήποτε άλλου από τους αρχικού ς πρωταγωνιστές της ταινίας αλλά και του Μάρτιν Σκορτσέζε.

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την κυκλοφορίας της ταινία του Μάριν Σκορτσέζε «Τα καλά παιδιά». Ο Ρομπέρτ Ντε Νίρο, ο Ρέι Λιότα και ο Τζο Πέσι έδωσαν νέα πνοή στο γκανγκστερικό είδος, ενώ η ταινία ήταν υποψήφια για έξι όσκαρ (με μοναδική τελική επικράτηση, του Τζο Πέσι στην κατηγορία του δεύτερου ανδρικού ρόλου).

Και επειδή οτιδήποτε έχει επιτυχία φέρνει αναπόφευκτα και προσπάθειες για περισσότερα κέρδη, ήρθε η ώρα, έστω και καθυστερημένα, τα «καλά παιδιά» να γίνουν τηλεοπτική σειρά. Το σενάριο, των πρώτων τουλάχιστον επεισοδίων, θα έχει την υπογραφή του Νίκολας Πιλέτζι, που είχε γράψει το σενάριο της ταινίας αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πιθανή η εμπλοκή οποιουδήποτε άλλου από τους αρχικού ς πρωταγωνιστές της ταινίας αλλά και του Μάρτιν Σκορτσέζε.

Ας ελπίσουμε το αποτέλεσμα να στέκεται αντάξιο του ορίτζιναλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x