Κινηματογράφος

To 3D κάνει καλό στα ζόμπι!

Από την ημέρα που το 3D μπήκε στην κινηματογραφική ζωή μας βοήθησε πολλές από τις ταινίες που το χρησιμοποίησαν να βγάλουν κέρδη που οι δημιουργοί των ταινιών δεν είχαν καν φανταστεί. Το ακριβότερο εισιτήριο είναι ο λόγος και το Avatar το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον τιτανικό σε εισπράξεις. Πιο πρόσφατο παράδειγμά ταινίας που επωφελήθηκε από τη χρήση του τεχνολογίας 3D, είναι το Resident Evil: Afterlife.

Από την ημέρα που το 3D μπήκε στην κινηματογραφική ζωή μας βοήθησε πολλές από τις ταινίες που το χρησιμοποίησαν να βγάλουν κέρδη που οι δημιουργοί των ταινιών δεν είχαν καν φανταστεί. Το ακριβότερο εισιτήριο είναι ο λόγος και το Avatar το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον τιτανικό σε εισπράξεις.

Πιο πρόσφατο παράδειγμά ταινίας που επωφελήθηκε από τη χρήση του τεχνολογίας 3D, είναι το Resident Evil: Afterlife που κατάφερε μετά από μόλις δύο εβδομάδες προβολής του να γίνει η πιο επιτυχημένη ταινία της σειράς σε παγκόσμιο επίπεδο αφού έχει ήδη ξεπεράσει τα 100 εκ. δολάρια σε εισπράξεις.

Στη Ελλάδα αναμένεται να δούμε τη Μίλα Γιόβοβιτς να πολεμάει για μία ακόμα φορά τα ζόμπι κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x