Κινηματογράφος

Έχει το όνομα, τη χάρη και τα φράγκα!

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος άνδρας ηθοποιός του Χόλυγουντ αυτή τη χρονιά. Ο «Τζακ Σπάροου» κέρδισε 75 εκατομμύρια δολάρια από τον Ιούνιο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2010. Επιπλέον πρωταγωνιστούσε σε δύο ταινίες που ξεπέρασαν παγκοσμίως σε έσοδα το «φράγμα» του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον, και το τρίτο μέρος των «Πειρατών της Καραϊβικής» ήταν δύο από τις επτά συνολικά ταινίες που απέφεραν εισπράξεις με… εννέα μηδενικά.

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος άνδρας ηθοποιός του Χόλυγουντ αυτή τη χρονιά. Ο «Τζακ Σπάροου» κέρδισε 75 εκατομμύρια δολάρια από τον Ιούνιο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2010. Επιπλέον πρωταγωνιστούσε σε δύο ταινίες που ξεπέρασαν παγκοσμίως σε έσοδα το «φράγμα» του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον, και το τρίτο μέρος των «Πειρατών της Καραϊβικής» ήταν δύο από τις επτά, συνολικά, ταινίες που απέφεραν εισπράξεις με… εννέα μηδενικά.

Το Forbes, που συνέταξε τη σχετική λίστα ανέφερε στην ιστοσελίδα του: «Η ικανότητά του Ντεπ να εγγυάται, σχεδόν, μια εισπρακτική επιτυχία, καθιστά πρόθυμες τις εταιρείες παραγωγής να πληρώσουν ό, τι χρειαστεί για να πάρουν μια γεύση από την μαγεία του».

Στην αντίστοιχη περυσινή λίστα, ο ηθοποιός είχε έρθει δέκατος. Καλό πλασάρισμα, όμως, προβλέπεται και για του χρόνου αφού για το θρίλερ 'The Tourist' -στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την Αντζελίνα Τζολί- θα εισπράξει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στα σκαριά είναι και το τέταρτο μέρος των Πειρατών.

Τα υπόλοιπα ονόματα στη σχετική λίστα:

2. Μπεν Στίλερ
3. Τομ Χανκς
4. Άνταμ Σάντλερ
5. Λεονάρντο Ντι Κάπριο
6. Ντάνιελ Ράντκλιφ
7. Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ
8. Τομ Κρουζ
9. Μπραντ Πιτ
10. Τζορτζ Κλούνεϊ

Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x