Κινηματογράφος

Το trailer της ταινίας για το Facebook!

Δύο μήνες απέμειναν για την πρεμιέρα (στις ΗΠΑ) της νέας ταινίας του David Fincher, «The Social Network», η οποία παρουσιάζει την ιστορία της δημιουργίας του δημοφιλέστερου site κοινωνικής δικτύωσης Facebook και κατ' επέκταση του εμπνευστή και ιδρυτή του, Mark Zuckerberg. Το φιλμ αναμένεται να «σπάσει» τα ταμεία, καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο. Δείτε το trailer της ταινίας!

Δύο μήνες απέμειναν για την πρεμιέρα (στις ΗΠΑ) της νέας ταινίας του David Fincher, «The Social Network», η οποία παρουσιάζει την ιστορία της δημιουργίας του δημοφιλέστερου site κοινωνικής δικτύωσης Facebook και κατ' επέκταση του εμπνευστή και ιδρυτή του, Mark Zuckerberg.

Το φιλμ, που βγαίνει στους κινηματογράφους της Αμερικής την 1η Οκτωβρίου (άγνωστο ακόμα πότε θα έρθει στην Ελλάδα), αναμένεται να «σπάσει» τα ταμεία, καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο.

Δείτε το trailer της ταινίας!



Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή του ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, τον οποίο υποδύεται ο Jesse Eisenberg (Adventureland, The Squid and the Whale, Zombieland), με τον Justin Timberlake να ενσαρκώνει το ρόλο του μετέπειτα προέδρου της εταιρείας, Sean Parker, και τον Andrew Garfield να ερμηνεύει το φίλο και συμφοιτητή του Mark, Eduardo.

Το «The Social Network» είναι βασισμένο στο βιβλίο «The Accidental Billionaires» του Ben Mezrich.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x