Κινηματογράφος

Οπτικοακουστικό όργιο!

Το TRON LEGACY διηγείται την ιστορία του Sam Flynn, που στα 27 του χρόνια αρχίζει να ψάχνει τα ίχνη του πατέρα του που είχε χαθεί στον ψηφιακό κόσμο του TRON στην πρώτη ταινία. Σημαντική λεπτομέρεια. Στο ρόλο του πατέρα, όπως και στην πρώτη ταινία, βρίσκεται ο Τζεφ Μπρίτζες. Και έχει και μούσια. Και αυτός έιναι ένας καλός συνδυασμός. Δείτε το trailer και προστατέψτε το σαγόνι σας.

Πέρασαν σχεδόν 30 χρόνια. Το 1982 το TRON είχε αλλάξει τα δεδομένα των οπτικών εφέ στις κινηματογραφικές ταινίες. Αν κάποιος βέβαια δει σήμερα την συγκεκριμένη ταινία, δεν μπορεί παρά να θεωρήσει το οπτικό αποτέλεσμα ξεπερασμένο. Και αυτό είναι φυσικό.

Σύντομα όμως αυτό θα αλλάξει αφού ο διάδοχος του, με τίτλο TRON: LEGACY έρχεται στις 17 Δεκεμβρίου για να πάρει τα σαγόνια μας, να τα πετάξει στον τοίχο και να τα αφήσει εκεί για ενθύμιο στις νέες γενιές που θα έρθουν.

Το TRON LEGACY διηγείται την ιστορία του Sam Flynn, που στα 27 του χρόνια αρχίζει να ψάχνει τα ίχνη του πατέρα του που είχε χαθεί στον ψηφιακό κόσμο του TRON στην πρώτη ταινία. Σημαντική λεπτομέρεια. Στο ρόλο του πατέρα, όπως και στην πρώτη ταινία, βρίσκεται ο Τζεφ Μπρίτζες. Και έχει και μούσια. Και αυτός έιναι ένας καλός συνδυασμός.

Δείτε το trailer και προστατέψτε το σαγόνι σας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x