Κινηματογράφος

Γνωρίστε τους νέους ήρωες της ταινίας TOY STORY 3

Οι δημιουργοί των λατρεμένων ταινιών ‘Toy Story’, ξανανοίγουν το κουτί με τα παιχνίδια και φέρνουν κοντά μας τον υπέροχο κόσμο της πιο αγαπημένης παρέας των παιχνιδιών. Καθώς ο Άντι ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα πιστά του παιχνίδια, προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους…

Οι δημιουργοί των λατρεμένων ταινιών ‘Toy Story’, ξανανοίγουν το κουτί με τα παιχνίδια και φέρνουν κοντά μας τον υπέροχο κόσμο της πιο αγαπημένης παρέας των παιχνιδιών. Καθώς ο Άντι ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα πιστά του παιχνίδια, προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους…

Στο ‘Toy Story 3’ τα παιχνίδια θα βρεθούν σε ένα δωμάτιο γεμάτο ασυγκράτητα νήπια που ανυπομονούν να βάλουν το μικρά, βρώμικα χεράκια τους στα καινούργια τους παιχνίδια. Επικρατεί πανδαιμόνιο καθώς τα παιχνίδια προσπαθούν να μείνουν ενωμένα και «κανένα παιχνίδι να μην μείνει πίσω».Την ίδια στιγμή, η Μπάρμπι έρχεται πρόσωπο με πλαστικό πρόσωπο με τον Κεν (ναι, αυτόν τον Κεν)!

Στο ‘Toy Story 3’ η γνωστή παρέα των παιχνιδιών μεγαλώνει. Γνωρίστε τους 14 νέους ήρωες.


Με τις φωνές των: Τομ Χανκς, Τιμ Άλεν, Τζόαν Κιούσακ, Ντον Ρικλς, Ουάλας Σον, Τζον Ράτζενμπεργκ, Εστέλ Χάρις, Τζον Μόρις, Τίμοθι Ντάλτον, Γούπι Γκόλντμπεργκ και Μάικλ Κίτον.
Σκηνοθεσία: Λι Ούνκριτς
Μουσική: Ράντι Νιούμαν
Μεταγλώττιση: Άλκης Κούρκουλος, Δημήτρης Πιατάς, Μιχάλης Μαρίνος, Ελεονόρα Μελέτη, Γιώργος Λιάντος

Κεν

Αρπάξτε τα κιάλια σας και ακολουθήστε τον Ken σε ένα μοναδικό σαφάρι! Ο περιζήτητος εργένης είναι πάντα σε αναζήτηση διασκέδασης, φορώντας ένα μοναδικό σύνολο για όλες τις ώρες: Θαλασσί βερμούδα και λεοπάρ κοντομάνικο μπλουζάκι, ιδανικό για τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καυτό ήλιο. Μετά την περιπετειώδη αναζήτηση του, ο Kεν θα είναι έτοιμος για μοναδικές χορευτικές φιγούρες γεμάτες στιλ! Τα αξεσουάρ του αποτελούνται από ασορτί φουλάρι, μαλακά σκαρπίνια και μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή χρυσή ζώνη. Δεκάδες εναλλακτικά σύνολα πωλούνται χωριστά.

Μπιζέλια

Τα μπιζέλια θα εξελιχθούν στο πιο αγαπημένο παιχνίδι των γονιών, ιδανικό για να απασχολεί τα παιδιά κατά η διάρκεια ταξιδιών. Το μαλακό κάλυμμα προστατεύει τα μπιζέλια, που μένουν στο εσωτερικό με τη βοήθεια του μεταλλικού φερμουάρ, προσφέροντας μοναδική ασφάλεια κατά τη μεταφορά τους με το αυτοκίνητο ή το παιδικό καροτσάκι. Βγάζοντας τα μπιζέλια από το προστατευτικό κάλυμμα τα βρέφη διασκεδάζουν ξανά και ξανά ενώ σύντομα θα μάθουν να τα τοποθετούν ξανά στη θέση τους! Πλένεται στο πλυντήριο. Ακατάλληλο για βρώση.

Λότσο

Ο Λότσο είναι ένα γιγάντιος, ιδιαίτερα μαλακός, λούτρινος αρκούδος με μια μοναδική, βελούδινη, μωβ μύτη. Αυτός ο μοναδικός αρκούδος ξεχωρίζει από κάθε άλλο της κατηγορίας του γιατί μυρίζει φράουλα! Με ένα χαμόγελο που θα φωτίσει το προσωπάκι κάθε παιδιού και μια κοιλίτσα που απλά ζητάει τα χάδια σας, ο Λότσο θα εξελιχθεί σίγουρα σε απαραίτητο αξεσουάρ για τον ύπνο. Αντέχει παντός τύπου κακουχίες. Καθαρίζεται τοπικά με υγρό πανάκι.

Χαρούλης

Προετοιμαστείτε για ατελείωτη διασκέδαση και αφήστε το Χαρούλη να παρασύρει το παιδί σας σε μια μαγική περιπέτεια! Αυτός ο χαδιάρης μονόκερος, με την ολόλευκη γούνα και τις χρυσές και ροζ πινελιές, θα προκαλέσει το θαυμασμό των παιδιών που δε θα χορταίνουν να χτενίζουν την πλούσια χαίτη και την απαλή ουρά του. Τα ανθεκτικά πλαστικά μάτια του Χαρούλη, όχι απλώς σε γλυκοκοιτάζουν αλλά αντέχουν και στις γρατζουνιές. Από υποαλλεργικό υλικό. Κατάλληλο για παιδιά από 3 και άνω.

Τρίξη

Η Τρίξη είναι το τέλειο παιχνίδι για να σε ταξιδέψει στην προϊστορική εποχή! Μεταφερθείτε στα χρόνια όπου οι δεινόσαυροι ήταν οι κυρίαρχοι της γης! Κατασκευασμένη από σκληρό, ανθεκτικό πλαστικό με ζεστές πινελιές από μπλε και μωβ, η Τρίξη έχει ένα άκρως εκφραστικό στόμα και εύκαμπτα πόδια. Αυτός ο γλυκός Τριξόσαυρος θα ταξιδέψει τη φαντασία κάθε παιδιού. Επίσης διαθέσιμα: Τυρανόσαυρος Rex και Βαρυδόσαυρος

Μάτσο

Γνωρίστε το Μάτσο, τον εντομομαχητή, εκεί όπου ΑΝΘΡΩΠΟΣ + ΕΝΤΟΜΟ = ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ! Αυτή η μοναδική φιγούρα με ύψος μεγαλύτερο από 15 εκατοστά και περισσότερα από 15 εξαρτήματα που τον κάνουν αήττητο. Χρησιμοποιήστε τα πανίσχυρα φτερά του και το αδιαπέραστο κέλυφος του για να αποφύγετε τη σύλληψη του! Ο Μάτσο αποτελείται από πολυάριθμα εξαρτήματα, μεταξύ των οποίων και τα μαγικά αξεσουάρ μάχης και την αποσπώμενη πανοπλία του. Για παιδιά ηλικίας 4 και άνω. Άλλες φιγούρες εντομομαχητών πωλούνται ξεχωριστά.

Βεντούζα

Η Βεντούζα είναι ένα αξιαγάπητο χταπόδι, που λαμπιρίζει στα βάθη της θάλασσας σε μοναδικές μωβ αποχρώσεις. Τα παιδιά μπορούν να μετρούν τα οχτώ λαστιχένια πλοκάμια της και τις δεκάδες βεντούζες που εγγυημένα θα αντέξουν κάθε λογής παιχνίδι καθώς και ακραίο τράβηγμα. Τοποθετήστε τη ψηλά στον τοίχο και απολαύστε τη καθώς θα κατεβαίνει προς τα κάτω! Καθαρίζεται από τη σκόνη με χλιαρό νερό και σαπούνι.

Σπίθας

Ο Σπίθας, το ρομποτάκι που θέλει για φίλο του κάθε παιδί, θα σας ταξιδέψει κυριολεκτικά σε μαγικές στιγμές που θα πετούν σπίθες! Με σπινθηροβόλα κόκκινα μάτια και πλαστικές ερπύστριες που πετούν πραγματικές σπίθες. Ο Σπίθας έχει επίσης εργονομικά χέρια, με δαγκάνες και ειδική σωματική λειτουργία που του επιτρέπει να ανυψώνει το σώμα του. Η σπινθηροβόλα λειτουργία είναι απολύτως ασφαλής για τα παιδιά. Απαιτεί 2 μπαταρίες AA (δε συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία).

Αγκαθούλης

Διασκεδάστε τα απογεύματα σας παίζοντας με τον Αγκαθούλη. Ο γοητευτικός αυτός σκαντζόχοιρος ανήκει σε μια μοναδική συλλογή λούτρινων παιχνιδιών εισαγωγής. Μπορεί να μοιάζει αγκαθωτός αλλά η γούνα και το τρίχωμα του θα του εξασφαλίσουν μια μόνιμη θέση στην αγκαλιά σας. Πλένεται στο χέρι και στεγνώνεται με πιστολάκι. Μετά το πλύσιμο χρησιμοποιήστε τα δάκτυλα σας για να του χαρίσετε όγκο. Κατασκευάζεται στη Γερμανία

Ντόλι

Η Ντόλι είναι μια μαλακή και γλυκιά κούκλα αγκαλιάς, που με το όμορφο φορεματάκι της, αποτελεί το τέλειο παιχνίδι για κάθε νεαρό κορίτσι! Το αφράτο σωματάκι της και το πλατύ της χαμόγελο θα της εξασφαλίσουν μια μοναδική θέση στην οικογένεια σας. Η Ντόλι έχει μωβ μαλλιά, μεγάλα μάτια και ροδοκόκκινα μάγουλα. Φοράει ένα όμορφο πορτοκαλί φόρεμα, που αν συνδυαστεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ υπόσχεται να ανανεώσει την εικόνα της στο λεπτό! Πλένεται στο πλυντήριο, σε πρόγραμμα για ευαίσθητα.

Μπέμπης

Το παιδί σας θα αγαπήσει αυτό το παιχνίδι με το μαλακό υφασμάτινο σωματάκι, ενώ με χεράκια, ποδαράκια και πρόσωπο από πλαστικό το μικρό αυτό μωρό, μοιάζει με αληθινό. Με εκτυφλωτικά μπλε μάτια που ανοίγουν και κλείνουν είναι το ιδανικό παιχνίδι για το παιδί σας. Έχει μήκος 30 εκατοστά, φοράει ένα κίτρινο φορμάκι και έχει το δικό του μαγικό μπιμπερό, με γάλα που εξαφανίζεται καθώς το ταΐζετε. Πλένεται στο πλυντήριο σε πρόγραμμα για ευαίσθητα.

Βιβλιοφάγος

Τα παραμύθια αποκτούν άλλο ύφος με τη συμμετοχή του Βιβλιοφάγου! Το μοναδικό αυτό παιχνίδι θα συνοδεύει το παιδί σας κάθε βράδυ, ενώ εσείς θα του διαβάζεται ένα παραμύθι για καληνύχτα. Το σωματάκι του βιβλιοφάγου φωτίζεται ώστε να μπορείτε να διαβάσετε άνετα χωρίς να κουράζονται τα μάτια. Η συσκευασία περιλαμβάνει δυο μπαταρίες μεγέθους C. Κατάλληλο για ηλικίες 4 και άνω.

Μπλα-Μπλάς

Ντρίν – ντρίν! Ο Μπλα-Μπλάς είναι το κλασσικό παιχνίδι της Fisher-Price με το οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Τα νήπια δε θα μπορούν να αντισταθούν στο φιλικό προσωπάκι, με τα ζωηρά μάτια που κινούνται πάνω κάτω, τα φωτεινά χρώματα και τους χαρούμενους ήχους που θα τους κρατούν συντροφιά όλη μέρα. Το παιχνίδι Μπλα-Μπλάς είναι ιδανικό για τους μικρούς ήρωες της ζωής σας.

Φάτσας

Ο Φάτσας υπόσχεται να ταρακουνήσει τον κόσμο σας! Αυτό το μοναδικό πλάσμα θα κατατροπώσει με τις γροθιές του όποιο εμπόδιο σταθεί στο δρόμο του. Οι υπερμεγέθεις πλάτες του τον κάνουν πανίσχυρο και ικανό να διατηρεί το ενδιαφέρον του παιδιού σας για ώρες. Το πάτημα ενός ειδικού κουμπιού μετατρέπει το πρόσωπο του Φάτσα από φιλικό σε πραγματικά μοχθηρό αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμος για όλα… Δε χρειάζεται μπαταρίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x