Κινηματογράφος

Οι ταινίες της εβδομάδας

Μια ακόμη επιτυχία μετά τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» και τον «King Kong» περιμένει τον Πίτερ Τζάκσον, ο οποίος αυτή τη φορά καταπιάνεται με το μυθιστόρημα της Αλίς Σέμπολντ, «Παραδεισένια οστά». Το Best Seller ισορροπεί ανάμεσα στο μεταφυσικό της ζωής - θανάτου με το ρεαλισμό.

Μια ακόμη επιτυχία μετά τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» και τον «King Kong» περιμένει τον Πίτερ Τζάκσον, ο οποίος αυτή τη φορά καταπιάνεται με το μυθιστόρημα της Αλίς Σέμπολντ, «Παραδεισένια οστά». Το Best Seller ισορροπεί ανάμεσα στο μεταφυσικό της ζωής - θανάτου με το ρεαλισμό.

Αν είσαι κορίτσι στην εφηβεία τότε σίγουρα θα συμμετάσχεις στις ουρές για να δεις τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Twilight) στο Να με θυμάσαι, ενώ αν θέλεις να δεις ελληνική ταινία ο Νίκος Περάκης παρουσιάζει το ArtTherapy.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΟΣΤΑ

Μια ταινία του Πίτερ Τζάκσον
Με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρέιτσελ Βάις, Σούζαν Σάραντον, Στάνλεϊ Τούτσι, Σάοϊρς Ρόναν, Μάικλ Ιμπεριόλι
Υπόθεση: Η ψυχή μιας κοπέλας βρίσκεται στον παράδεισο, απο όπου και παρακολουθεί την οικογένεια της και τον τρόπο που βιώνει την απώλεια της. Το δίλημμα προκύπτει, όταν η κοπέλα πρέπει να αποφασίσει αν θα εκδικηθεί το δολοφόνο της ή αν θα δει την οικογένεια της να προχωρά.

Δείτε το τρέιλερ :



ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

Μια ταινία της Σέρι Χόρμαν
Με τους Λία Κεμπέντε, Σάλι Χόκινς, Κρεγκ Πάρκινσον, Τίμοθι Σπολ, Σοράγια Ομάρ-Σέγκο
Υπόθεση: Η πρωταγωνίστρια προσπάθησε να το σκάσει απο την αιχμαλωσία ενός προξενιού και τελικά βρέθηκε μόνη της στους δρόμους του Λονδίνου. Μέσα απο τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η τύχη της χαμογέλασε και η ζωή της άλλαξε για πάντα.

Δείτε το τρέιλερ:



ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ

Μια ταινία του Άλεν Κούλτερ
Με τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Εμιλί Ντε Ραβέν, Πιρς Μπρόσναν, Κρις Κούπερ, Λίνα Όλιν
Υπόθεση: Ένας έρωτας «επαναφέρει» στη ζωή τον πρωταγωνιστή, ο οποίος ζούσε σε μια διαλυμένη οικογένεια. Ωστόσο, κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και διάφορες περιστάσεις απειλούν να τους χωρίσουν.

Δείτε το τρέιλερ:



Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

Μια ταινία του Μπράιαν Λέβαντ
Με τους Τζάκι Τσαν, Μπίλι Ρέι Σάιρους, Τζορτζ Λοπέζ, Έιμπερ Βαλέτα, Μαντλίν Κάρολ, Γουίλ Σάντλεϊ, Αλίνα Φόλεϊ
Υπόθεση: Μια κωμωδία στην οποία ο Τσάκι Τσαν πρέπει να φέρει εις πέρας μια περιέργη για τα δεδομένα του αποστολή. Πριν εγκαταλείψει την καριέρα του ως κατάσκοπος της CIA, πρέπει να κερδίσει την εκτίμηση των παιδιών της γυναίκας που επιθυμεί να παντρευτεί.

Δείτε το τρέιλερ :



ΔΙΨΑ

Μια ταινία του Παρκ Τσαν-Γουκ
Με τον Σονγκ Κανγκ-Χο
Υπόθεση: Μια ταινία στην οποία ένας παπάς μεταμορφώνεται σε βαμπιρ και βιώνει μία εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στη σαρκική του ανάγκη για αίμα και της πίστης του, που του απαγορεύει να σκοτώσει. Αλλά αν δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς να γεύεται το ανθρώπινο αίμα, πως μπορεί να το αποκτήσει χωρίς να διαπράξει φόνο;

Δείτε το τρείλερ:



ART THERAPY

Μια ταινία του Νίκου Περάκη
Υπόθεση: Ένα ψευδοντοκιμαντέρ όπου τα πρόσωπα είναι πραγματικά, όπως και οι περισσότερες σκηνές που διαδραματίζονται στον χώρο και χρόνο των πραγματικών γεγονότων.

Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x