Κινηματογράφος

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες

Μια ταινία... made in Greece θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτήν την εβδομάδα, η ταινία « επικίνδυνες μαγειρικές». Το στόρι... μια γυναίκα (και τι γυναίκα) δύο άντρες... οι οποίοι προσπαθούν να κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου μέσω των μαγερικών τους ικανοτήτων.

Μια ταινία... made in Greece θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτήν την εβδομάδα, η ταινία « επικίνδυνες μαγειρικές». Το στόρι... μια γυναίκα (και τι γυναίκα) δύο άντρες... οι οποίοι προσπαθούν να κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου μέσω των μαγερικών τους ικανοτήτων.

Μεγάλη πρεμιέρα της εβδομάδας, το Up in the air. Υποψήφιο για Oscar καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας (Τζέισον Ράιτμαν) και πρώτου ανδρικού ρόλου (Τζορτζ Κλούνεϊ).


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ

Μια ταινία του Βασίλη Τσελεμέγκου,
Πρωταγανιστούν : Γιώργος Χωραφάς, Κάτια Ζυγούλη, Κων/νος Μαρκουλάκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Μυρτώ Αλικάκη

Υπόθεση: Δύο άντρες διαφορετικοί μεταξύ τους, μοιράζονται – τυχαία;- την πιο “συναρπαστική” γυναίκα του κόσμου, ενώ οι γεύσεις και οι μυρωδιές λειτουργούν ως το απόλυτο αφροδισιακό στις δύο παράλληλες σχέσεις. Ο Δαμοκλής (Γιώργος Χωραφάς) είναι διάσημος chef, με διεθνή σταδιοδρομία, ένας εστέτ της μαγειρικής και των λεπτών γεύσεων. Ιδιοκτήτης του πιο gourmet εστιατορίου της Αθήνας. Ο Δημήτρης ( Κων/νος Μαρκουλάκης) είναι ναυτικός και μάγειρας σε ποντοπόρα πλοία.
Νέος και ορμητικός, η σχέση του με το φαγητό είναι περισσότερο καθημερινή και προσγειωμένη. Κοινό αντικείμενο του πόθου τους… η πανέμορφη και απαιτητική Νανά (Κάτια Ζυγούλη), μοντέλο που ποζάρει στην Σχολή Καλών Τεχνών, μια γυναίκα-μυστήριο με πολλές παράλληλες “ζωές”. Αγαπάει να δοκιμάζει σε μικρές δόσεις τις πιο αισθησιακές γεύσεις. Ένα ερωτικό τρίγωνο, που εκφράζεται μέσα από την τέχνη της μαγειρικής. Η ερωτική διάθεση κορυφώνεται με συνταγές και υλικά που διεγείρουν πρώτα τον ουρανίσκο. Όμηροι του έρωτά τους για την Νανά, οι δύο άντρες ανταγωνίζονται σε δύο πεδία μάχης: του έρωτα και της μαγειρικής. Tο παιχνίδι όμως ορίζει η όμορφη γυναίκα, που “μοιράζει” την τράπουλα, την ανακατεύει, μέχρι που στο τέλος, με ένα τρικ… αποφασίζει να την “εξαφανίσει”.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας :




ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Μια ταινία του Τζέισον Ράιτμαν,
Πρωταγωνιστούν : Τζορτζ Κλούνεϊ, Άνα Κέντρικ, Βέρα Φαρμίγκα, Τζέισον Μπέιτμαν, Μέλανι Λίσνκεϊ

Υπόθεση: Ένας γκουρού σύμβουλος «επαγγελματικής μετάβασης», μ? άλλα λόγια ένα ειδήμον στις απολύσεις στέλεχος, ο Ράιαν, προσπαθεί μανιωδώς να συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο μίλια πτήσεων, καθώς αυτό συνιστά τ? ανομολόγητο πάθος του! Άλλωστε η ζωή του, λόγω επαγγέλματος, είναι σύμφυτη με συνεχείς μετακινήσεις, ξενοδοχεία, αεροδρόμια κι ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, ενώ όλα του τα υπάρχοντα χωράνε σε μια και μόνη τροχήλατη βαλίτσα, οπότε η συγκέντρωση μιλίων είναι ένα παιχνίδι που γεμίζει την άδεια συναισθηματικά ζωή του, που παρουσιάζει επικίνδυνα πτωτικές τάσεις, καθώς δεν έχει κάτι σταθερό στη ζωή του! Όταν συναντά μια όμορφη γυναίκα που ταξιδεύει εξίσου πολύ με εκείνον, οι ισορροπίες της ζωής του ανατρέπονται, καθώς αρχίζει να αρέσκεται στη σταθερότητα και την έννοια του ανήκειν κάπου, ενώ, συμπτωματικά, ακόμα και το επαγγελματικό του μέλλον μοιάζει επισφαλές…

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας



Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΙΝ ΒΑΡΓΚΑ

Μια ταινία του Πίτερ Στρίκλαντ

Πρωταγωνιστούν : Χίλντα Πέτερ, Τίμπορ Πάλφι, Νόρμπερτ Τανκό
Υπόθεση: Εξόριστη από τον ίδιο της τον άνδρα και από το χωριό της, η Καταλίν Βάργκα δεν έχει άλλη ελπίδα παρά να ξεκινήσει μια αναζήτηση ώστε να βρει τον αληθινό πατέρα του γιου της, Ορμπάν. Παίρνοντας τον Ορμπάν μαζί της, η Καταλίν διασχίζει τα Καρπάθια και αποφασίζει να ανοίξει ξανά ένα μελανό κεφάλαιο του παρελθόντος της, με σκοπό να πάρει εκδίκηση. Η αναζήτησή της θα την οδηγήσει σε έναν τόπο, όπου 11 χρόνια πριν είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ότι δεν θα ξαναγυρνούσε ποτέ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας :

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x