Κινηματογράφος

Από τα χείλη της Αν...

Δια στόματος Αν Χάθαγουεϊ και Τομ Σέρακ θα γίνουν γνωστές οι υποψηφιότητες των 82ων βραβείων Όσκαρ, την προσεχή Τρίτη 2 Φεβρουαρίου. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογραφικής Τέχνης και Επιστήμης θα αποκαλύψουν τις υποψηφιότητες για τις 10 από τις 24 κατηγορίες, ενώ οι υπόλοιπες θα δημοσιοποιηθούν μέσω των Μέσων Ενημέρωσης αλλά και της επίσημης ιστοσελίδα της Ακαδημίας, www.oscar.com.

Δια στόματος Αν Χάθαγουεϊ και Τομ Σέρακ θα γίνουν γνωστές οι υποψηφιότητες των 82ων βραβείων Όσκαρ, την προσεχή Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογραφικής Τέχνης και Επιστήμης θα αποκαλύψουν τις υποψηφιότητες για τις 10 από τις 24 κατηγορίες, ενώ οι υπόλοιπες θα δημοσιοποιηθούν μέσω των Μέσων Ενημέρωσης αλλά και της επίσημης ιστοσελίδα της Ακαδημίας, www.oscar.com.

Η 27χρονη Χάθαγουεϊ κέρδισε πέρυσι την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Η Ρέιτσελ παντρεύεται» , ενώ ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην ταινία «Ο διάβολος φοράει Prada» ήταν αυτός με τον οποίον έγινε ευρύτερα γνωστή.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010, στο Kodak Theatre του Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά σε περισσότερες από 200 χώρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x