Κινηματογράφος

Τύφλα να ’χει ο Τιτανικός!

Ρεκόρ ήταν και έσπασε! Καιρός ήταν! Όπως είχαν προβλέψει οι κριτικοί του κινηματογράφου ημέρες πριν την πρεμιέρα του, το “Avatar”… έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων του «Τιτανικού» και πέρασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Η νέα ταινία του Τζέιμς Κάμερον απέφερε 1,859 δισεκατομμύρια δολάρια, με τον «Τιτανικό» να έχει στο… ενεργητικό του 1,843, δηλαδή, διαφορά περίπου 16 εκατομμυρίων.

Ρεκόρ ήταν και έσπασε! Καιρός ήταν!

Όπως είχαν προβλέψει οι κριτικοί του κινηματογράφου ημέρες πριν την πρεμιέρα του, το “Avatar”… έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων του «Τιτανικού» και πέρασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Η νέα ταινία του Τζέιμς Κάμερον απέφερε 1,859 δισεκατομμύρια δολάρια, με τον «Τιτανικό» να έχει στο… ενεργητικό του 1,843, δηλαδή, διαφορά περίπου 16 εκατομμυρίων.

Η διαφορά αυτή, αναμένεται να μεγαλώσει περισσότερο, όπως εκτιμούν οι κριτικοί καθώς η νέα ταινία προβάλλεται περίπου έξι εβδομάδες.

«Είναι μια επιτυχία, την οποία πρέπει να αποδώσουμε στους χιλιάδες ανθρώπους που δούλεψαν για αυτή την ταινία τα τελευταία χρόνια. Τα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος, του σεβασμού της ζωής και η λαχτάρα για ειρήνη στον πλανήτη κινητοποίησε αρκετούς φίλους του κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο», τόνισε η εκπρόσωπος της 20th Century Fox, Ναταλί Τζόνσον για το ρεκόρ που σημείωσε το “Avatar”.

Ο «Τιτανικός» κρατούσε την πρώτη θέση για περίπου 13 χρόνια και με τη σειρά του είχε ρίξει από την κορυφή το “E.T” και το “Star Wars”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x