Κινηματογράφος

«Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ» - Το επίσημο trailer μόνο στη ΣΠΟΡ FM web TV !

Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου σε πρώτη μετάδοση το τρίτο και τελευταίο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας της Audio Visual “Η Κληρονόμος”.

Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου σε πρώτη μετάδοση το τρίτο και τελευταίο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας της Audio Visual “Η Κληρονόμος”.

Μετά από δύο teaser – trailers, το επίσημο trailer αποκλειστικά για τους επισκέπτες του www.sport-fm.gr, στη ΣΠΟΡ FM web TV !

Η πρωταγωνίστρια Σμαράγδα Καρύδη (Βέρα Σκαρίμπα), πρώην αεροσυνοδός, είναι η όμορφη σύζυγος του Στέλιου Σκαρίμπα, προέδρου της μικρομεσαίας ποδοσφαιρικής ομάδας της Μεγάλης Κατηγορίας, «Πάνθηρες». Ζει μια ήσυχη ζωή, μεγαλώνοντας τα δυο παιδιά της. Όλα κυλούν ομαλά, μέχρι που μια εξωσυζυγική περιπέτεια του Στέλιου έχει μοιραία κατάληξη.

Η Βέρα βρίσκεται ξαφνικά χωρίς σύζυγο και προστάτη κι όταν ανοίγει η διαθήκη του δέχεται ένα δεύτερο πλήγμα. Ένας παρανοϊκός όρος θα την κάνει να χάσει την μπάλα: για να κρατήσει την κληρονομιά, η Βέρα πρέπει, από τη θέση του Προέδρου, να διατηρήσει τους «Πάνθηρες» στη Μεγάλη Κατηγορία.

Συμπρωταγωνιστούν: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Πέτρος Λαγούτης, Κώστας Φραγκολιάς.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x