Δελτία Τύπου

MAGNΑthlon υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου!

Η ΕΨΑ συνδιοργανώνει τη Γιορτή του Αθλητισμού, του εθελοντισμού και της Προσφοράς.

Η ΕΨΑ, η αγαπημένη εταιρία αναψυκτικών, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου συνδιοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Τριάθλου με την ονομασία MAGNAthlon. Φέτος ο αγώνας στηρίζει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ η οποία γιορτάζει 15 χρόνια προσφοράς στον Βόλο.

Ο αγώνας, υπό την αιγίδα των τοπικών αρχών και της ομοσπονδίας τριάθλου, θα ξεκινήσει περίπου στις 10 το πρωί με το άθλημα της κολύμβησης το οποίο θα γίνει στην περιοχή των Αλυκών και στην συνέχεια το ποδηλατικό σκέλος το οποίο θα διασχίσει τον παραλιακό δρόμο και θα τελειώσει στο άγαλμα της παραλίας του Βόλου. Τέλος, το τρέξιμο θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου γύρω στις 11 με 12 το μεσημέρι, όπου θα γίνει και η απονομή.

Η ΕΨΑ στηρίζει έμπρακτα τις αθλητικές οργανώσεις που συνδυάζουν την ευγενή άμιλλα για φιλανθρωπικό σκοπό. Περισσότερες πληροφορίες στο www.magnathlon.com. Οι Διασώστες, οι Πρόσκοποι, πολλοί εθελοντές και χορηγοί συνδράμουν στην υλοποίηση αυτού του μεγάλου για την πόλη μας γεγονότος.

Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα δώσει το παρόν στο Φιλανθρωπικό Αγώνα MAGNΑthlon, καλώντας Μέλη και Φίλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση που αποτελεί Γιορτή για την ΕΛΕΠΑΠ, Γιορτή του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Για την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ ήδη διατίθενται χρήσιμα αναμνηστικά είδη (Flash Drives 8GB και μπλουζάκια) προς πώληση, τα οποία προπωλούνται στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος αλλά και στην ιστοσελίδα www.kalesagores.gr, που λειτουργεί για να εξυπηρετήσει την προπώληση.

Ας στηρίξουμε όλοι με τη συμμετοχή μας τη δράση και με την παρουσία μας τους αθλητές την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x