Δελτία Τύπου

H «Ιron Barbie» κάηκε στο ζέσταμα

Η Kick-Boxer Μαρία Πανταζή βρέθηκε στο NovaΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Καμένοι στο Ζέσταμα», εκεί όπου μίλησε για το άθλημα της αλλά και για την δοκιμασία της στο ριάλιτι Infusion.

Η Kick-Boxer Μαρία Πανταζή βρέθηκε στο NovaΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Καμένοι στο Ζέσταμα», εκεί όπου μίλησε για το άθλημα της αλλά και για την δοκιμασία της στο ριάλιτι Infusion.

Η κορυφαία Ελληνίδα Kick-Boxer Μαρία «Iron Barbie» Πανταζή βρέθηκε στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ Fm στους «Καμένους στο ζέσταμα» και μίλησε με τον Μάνο Σπανόπουλο και τον Πέτρο Πολυχρονίδη για το άθλημα της αλλά και την δοκιμασία της που έρχεται τον Σεπτέμβριο στο κορυφαίο ριάλιτι των μαχητικών αθλημάτων το «Infusion».

-Για την δοκιμασία του Infusion: «Πάω Ταϊλανδή τον Σεπτέμβριο για τον Infusion ανάμεσα σε 15 συναθλήτριες , πρόκειται για μια εμπειρία μοναδική. Το Infusion είναι το κορυφαίο ριάλιτι του Kick-Box. Θα διαρκέσει 10-15 μέρες και οι αγώνες θα είναι σε στιλ νοκ άουτ από τους 16 μέχρι τον τελικό.»

-Για τα νέα παιδιά και την χρήση απαγορευμένων ουσιών στον χώρο: «Όχι σε καμία περίπτωση δεν παίρνει απαγορευμένα το παιδί, εμένα δεν μου έχουν προτείνει κάτι όσα χρόνια ασχολούμαι. Είναι εντελώς διαφορετικό το να πάρεις κάποια συμπληρώματα τα οποία είναι αθώα και απλά σε βοηθάνε να αποδώσεις καλύτερα, ούτως ή άλλος δεν είναι αναγκαστικό.»

-Ποια είναι η καλύτερη γυμναστική για την απώλεια λίπους: «Για απώλεια λίπους είναι το Kick-Boxing γιατί είναι αερόβια και αναερόβια γυμναστική. Μέσα από το άθλημα αυτό γυμνάζει όλα τα μέρη του σώματος και αν το συνδυάσεις σωστά μπορείς να τα καταφέρεις αρκεί να πας σε έναν καλό προπονητή και να σε βοηθήσει στα μέγιστα.»
Επιμέλεια Ανδρέας Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x