Δελτία Τύπου

H GUINNESS γιορτάζει και φέτος την ημέρα του Arthur Guiness

Και σας δίνει τη δυνατότητα να κεράσετε Guiness την παρέα σας!

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Ελλάδα θα συμμετέχει το τριήμερο 26-28 Σεπτεμβρίου στον παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας του Arthur Guinness, ιδρυτή της GUINNESS, μια γιορτή που ενώνει τους λάτρεις της μουσικής και της μπύρας GUINNESS σε περισσότερες από 55 χώρες!

Η Ημέρα του Arthur Guinness είναι εμπνευσμένη από τον ιδρυτή της GUINNESS, ο οποίος κάνοντας πάντα τολμηρές και γενναίες επιλογές δημιούργησε όχι μόνο μια διαφορετική πραγματικότητα αλλά και μια από τις καλύτερες μπύρες στον κόσμο! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 1,7 εκατομμύρια φίλοι της GUINNESS και λάτρεις της μουσικής από όλο τον πλανήτη θα συμμετάσχουν στον εορτασμό και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαίους καλλιτέχνες σε μοναδικές εμφανίσεις!

Η Ελλάδα συμμετέχει δυναμικά στον εορτασμό της Ημέρας του Arthur Guinness προσφέροντας στους φίλους της αγαπημένης μπύρας τη δυνατότητα να κεράσουν την παρέα τους ένα pint GUINNESS™ στην μπυραρία της προτίμησης τους!

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 25/9, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα της GUINNESS™ στο Facebook (facebook.com/guinnessgreece), να επιλέξουν 3 φίλους με τους οποίους θέλουν να εορτάσουν την ημέρα του Arthur Guinness, να τυπώσουν το voucher τους και να περάσουν αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και την αγαπημένη τους μπύρα στην μπυραρία της επιλογής τους.

Επιπλέον η Ημέρα του Arthur Guinness θα εορτασθεί σε επιλεγμένα bars της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και επιλεγμένων πόλεων σε όλη την Ελλάδα με άφθονη μπύρα GUINNESS™ και πολλά συλλεκτικά αναμνηστικά δώρα για τους fans της.

Περισσότερα στο: facebook.com/guinnessgreece

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εορτασμός της Ημέρας του Arthur Guinness σε όλο τον κόσμο συνεισφέρει ενεργά στο Arthur Guinness Fund. Πρόκειται για μια μοναδική παγκόσμια πρωτοβουλία της GUINNESS που στηρίζει ανθρώπους με όραμα και τόλμη στο να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να προσφέρουν με το έργο τους σε τοπικές κοινωνίες.

Ημέρα του Arthur Guinness
Το 1752, ο 27χρονος Arthur Guiness έλαβε από το νονό του, Rev Arthur Price, αρχιεπίσκοπο του Cashel, κληρονομιά 100 λίρες. Ο Arthur αξιοποίησε τα χρήματα αυτά και τέσσερα χρόνια αργότερα, σε ηλικία 31 ετών, ζυθοποιούσε με δικό του μηχάνημα στο Leixlip, μόλις 17χμ από το Δουβλίνο. Το 1759 ο Arthur Guinness υπέγραψε το διάρκειας 9,000 ετών μισθωτήριο συμβόλαιο με το παγκοσμίως δημοφιλές ζυθοποιείο St.James Brewery στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Από τότε, η μπύρα, GUINNESS έχει γίνει μία από τις πλέον διαχρονικές μάρκες στο κόσμο, μάρκα σύμβολο, έχοντας δεσμευτεί για την παραγωγή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, για καινοτομία, κοινωνική & ανθρωπιστική συνείδηση. Η μπύρα GUINNESS παράγεται σε περίπου 50 χώρες ενώ απολαμβάνεται καθημερινά σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως.

H Ημέρα του Arthur Guinness εορτάσθηκε για πρώτη φορά το 2009 στο πλαίσιο της 250ης επετείου της υπογραφής της μίσθωσης διάρκειας 9.000 ετών του ζυθοποιείου St. James’s Gate στο Δουβλίνο.

Η ημέρα αυτή αποτελεί φόρο τιμής στο δημιουργό της μάρκας Guinness και φιλάνθρωπο, Arthur Guinness, ο οποίος δημιούργησε μια από τις καλύτερες μπύρες στον κόσμο, στους ταλαντούχους μουσικούς που θα εμφανιστούν ζωντανά σε διάφορες χώρες με αφορμή τον εορτασμό του και βεβαίως στους λάτρεις της Guinness ανά τον κόσμο.

Με μουσικές εκδηλώσεις σε 55 χώρες, οι λάτρεις της Guinness θα απολαύσουν την Ημέρα του Arthur Guinness στις 26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως.

Οι εορτασμοί θα λάβουν μέρος σε όλον τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης της Ιρλανδίας, της Ινδονησίας, της Μαλαισίας, της Σιγκαπούρης, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Καραϊβικής και την Αυστραλίας.

Arthur Guinness Fund
Το Arthur Guinness Fund επωφελείται από την Ημέρα του Arthur Guinness για να υποστηρίξει ανθρώπους από όλον τον κόσμο που «σηκώνουν τα μανίκια τους» και κάνουν σπουδαία πράγματα για τις κοινωνίες τους. Μέχρι σήμερα έχουν προσφερθεί περισσότερα από €8 εκατομμύρια σε επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο για την ολοκλήρωση ποικίλλων projects, ειδικά σχεδιασμένων προς όφελος τοπικών κοινωνιών.
Περισσότερα για το Arthur Guinness Fund στο: Guinnessforgood.com.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x