Το νέο πρωτάθλημα της Formula 1 ξεκινά… Και ο Λάντο Νόρις κατέκτησε την pole position, την πρώτη για το 2025 στα επίσημα δοκιμαστικά, που έγιναν σήμερα (15/03) ενόψει του αυριανού GP της Αυστραλίας.
Ο Βρετανός πιλότος σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, 1:15.096 παίρνοντας την 10η pole position στην καριέρα του. Ο πιλότος της McLaren ήταν ταχύτερος κατά 84 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Όσκαρ Πιάστρι, της ίδιας εταιρείας.
Στην επόμενη σειρά θα βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν με την Red Bull και ο Τζορτζ Ράσελ με την Mercedes. Απογοητευτική ήταν η έναρξη της σεζόν για τη Ferrari, με τον Λιούις Χάμιλτον να έχει την 8η θέση και τον Λεκλέρ να είναι στην 7η.
What a way to start the season!
— FormulaPerformance (@FormulaPerforma) March 15, 2025
Mclaren on top in qualifying, we can’t wait to see how everyone will do in the race???#F1 #Formula1 #AusGP pic.twitter.com/KTyg5vmPhg
Διαβάστε Επίσης
Το νέο εντυπωσιακό intro της Formula 1 για το 2025! Ο Λεκλέρ ταχύτερος στα δοκιμαστικά του GP στην Μελβούρνη «Έδεσε» με νέο πολυετές συμβόλαιο τον Πιάστρι η McLaren Νέα εποχή στη Formula 1: Η Cadillac γίνεται και επίσημα η 11η ομάδα του grid από το 2026! Τα πρώτα «ντόνατς» του Χάμιλτον με τη Ferrari, μπροστά στους «τιφόζι» της Scuderia!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.