F1

Formula 1: Ο Ράσελ ταχύτερος στο FP3 του Grand Prix στο Αζερμπαϊτζάν

Με τον Τζορτζ Ράσελ της Mercedes να κάνει τον καλύτερο χρόνο, ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο Grand Prix της Formula 1 που διεξάγεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο Grand Prix της Formula 1 που διεξάγεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, λίγο πριν οι πιλότοι ριχτούν στη μάχη για την pole position, η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 15:00.

Ταχύτερος με το τέλος του FP3 ήταν ο Τζορτζ Ράσελ της Mercedes, σημειώνοντας χρόνο 1:42,514 και αφήνοντας πίσω του τον Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari (1:42.527) και τον Λάντο Νόρις της MacLaren (1:42.737).

Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν Όσκαρ Πιάστρι (McLaren) και Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), ενώ στην 6η θέση βρέθηκε ο Κάρλος Σάινθ (Ferrari), όντας ταχύτερος από τον Σέρχιο Πέρεζ (Red Bull).

Κατά τη διάρκεια του FP3 είχαμε δύο φορές κόκκινη σημαία, με τον Εστεμπάν Οκόν να αντιμετωπίζει μηχανικό πρόβλημα και με τον Όλιβερ Μπέρμαν να χάνει τον έλεγχο της Haas του, στέλνοντάς τη στις μπαριέρες.

Η κατάταξη στην FP3:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x