F1

Έμεινε εκτός από το Q1 στις κατατακτήριες δοκιμές του Αζερμπαϊτζάν ο Νόρις!

Καταστροφικές οι κατατακτήριες δοκιμές για το Grand Prix της Formula 1 που διεξάγεται στο Αζερμπαϊτζάν για τον Λάντο Νόρις, ο οποίος έμεινε εκτός από το Q1!

Με μία μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε το Q1 των κατατακτήριων δοκιμών στο Grand Prix της Formula 1 που διεξάγεται στο Αζερμπαϊτζάν!

Συγκεκριμένα, ο διεκδικητής του τίτλου και πιλότος της McLaren, Λάντο Νόρις, έκανε ένα λάθος και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον τελευταίο του γύρο στον πρώτο γύρο της διαδικασίας έτσι ώστε να βελτιώσει τον χρόνο του, μένοντας εκτός συνέχειας.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής (15/9, 15:00) θα εκκινήσει από τη 17η θέση, γεγονός που θα τον δυσκολέψει πάρα πολύ στο να μπορέσει να βρεθεί στις πρώτες θέσεις.

«Όλοι έκαναν τους δεύτερους γύρους τους αλλά εγώ όχι. Χρειάστηκε να σηκώσω (σ.σ. το γκάζι) στις κίτρινες σημαίες. Έτσι είναι τα πράγματα, έχουμε έναν μεγάλο αγώνα μπροστά μας και ορισμένα φρέσκα ελαστικά, δεν ξέρω... Ελπίζω ακόμα σε ένα καλό αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο παραμένει γρήγορο. Είναι λίγο εκνευριστικό, αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσα να κάνω», δήλωσε ο Βρετανός μετά τον αποκλεισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x