Δελτία Τύπου

BοP Αlimos 2013 is on!

Ο Ναυτικός Όμιλος Αλίμου και η σχολή SUPALIMOS, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τον αγώνα- επίδειξη «Battle of the Paddles».

Το «Battle of the Paddles Alimos Vol. 2» θα διεξαχθεί στη παραλία του Αλίμου, τη Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου του Αλίμου.

Το event είναι μια ευκαιρία να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο το άθλημα του Stand Up Paddle Surfing (SUP) που προσφέρει διασκέδαση και σωματικά οφέλη σε μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαγωνισμούς αποστάσεως, sprint και σκυταλοδρομίας, ενώ θα υπάρχουν κατηγορίες ανδρών, γυναικών και παίδων.

Η εκκίνηση θα είναι κοινή για το elite race (6km) και το race 4 all (2,5 km), αλλά θα ακολουθηθούν διαφορετικές διαδρομές στο θαλάσσιο στίβο.

Θα γίνουν διάφορες επιδείξεις, όπως SUP yoga, επίδειξη freestyle sup, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής του αθλήματος και από τους θεατές.

Η εταιρεία BIC με την ευγενική χορηγία της στο BoP Alimos 2013, στηρίζει εμπράκτως με τον καλύτερο τρόπο άλλο ένα SUP event, αποδεικνύοντας τη πίστη της στη δυναμική του αθλήματος. H BIC έχει παρουσία στο χώρο με την BIC Sport από το 1979. Δημιουργήθηκε από τον Baron Bich, έναν άνθρωπο παθιασμένο με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα.

Πολύ γρήγορα καθιερώθηκε στην κατασκευή των windsurf, διατηρώντας την αξιοπιστία, την απλότητα, την εφευρετικότητα και το οικονομικά προσιτό προφίλ. Τα τελευταία 20 χρόνια επεκτάθηκε και σε άλλα τμήματα της αγοράς κατασκευάζοντας τις πρώτες σανίδες SUP BIC το 2008.

Επίσης, χάρη στη βοήθεια των εταιρειών, frozenwave, dakine, von zipper, billabong, funsports, secretspot, fcs, s-ex house, θα υπάρχουν πολλά πλούσια δώρα τόσο για τους νικητές όσο και για όλους τους συμμετέχοντες.

Η φετινή κάλυψη του αγώνα θα είναι εντυπωσιακή αφού εκτός από τις κάμερες οι οποίες θα βρίσκονται στα φουσκωτά σκάφη και στη στεριά, η εταιρεία RentPro, εξασφάλισε τη κάλυψη του αγώνα on board με 5 κάμερες Gopro!

Και φέτος στα decks θα βρίσκονται οι Dj β-Squared (Dj Vas και Dj Alex), για το after race-party.

Δηλώστε συμμετοχή και απολαύστε μία μέρα γεμάτη SUP και fun, στα:

info@supalimos.com
6977350067
6942621456

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x