sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Aυτό θα πει «Echte Liebe» (pic)

Την αγάπη των οπαδών της Ντόρτμουντ για την ομάδα τους δεν χρειάζεται να την συζητήσει κανείς για να καταλάβει το μέγεθός της. Μάλιστα, αυτή τους οδήγησε σε πανστρατιά για να σηκώσουν ξανά κεφάλι!

Γκρίνιες, εσωστρέφεια, απαξίωση και άλλα πολλά. Όλα δικαιολογημένα όταν η ομάδα σου ξεκινάει στην αρχή της σεζόν με στόχο τον τίτλο και σχεδόν στα μισά της την βλέπεις να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

Στην Ντόρτμουντ είναι αλλιώς, αφού ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του όχι μόνο δεν είναι «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς αλλά αποτελούν την πηγή άντλησης... πάθους ώστε η ομάδα να σηκωθεί ξανά όρθια! Μάλιστα, η -στα όρια της τρέλας- αγάπη τους για τον σύλλογο τους οδήγησε στο «σύνθημα συσπείρωσης» που έστειλαν με αρχή το παιχνίδι απέναντι στην Χόφενχαϊμ το βράδυ της Παρασκευής.

Η περιοχή έξω από το «Signal Iduna Park», η στάση του τρένου έξω από το γήπεδο, αλλά και αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης γέμισαν με αυτοκόλλητα και φέιγ βολάν. Όλα με ένα σκοπό. Την αντεπίθεση της Ντόρτμουντ, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι από τους φανατικούς μέχρι και τους VIP, ώστε η ομάδα να πατήσει ξανά στα πόδια της όχι μόνο για τους εαυτούς του αλλά και για τους εχθρούς.

inner

«Είμαστε όλοι Μπoρούσια,

Σήμερα έχουμε όλοι μια αποστολή και όχι μόνο η ομάδα

-Είτε είσαι απλός οπαδός, είτε φανατικός, είτε VIP, θεατής ή οτιδήποτε άλλο!

Απέναντί σας, θα βρίσκετε πολλούς ανθρώπους που πάντα θα βρίσκουν τον τρόπο να μένουν όρθιοι και ενωμένοι»

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x