sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οι νέοι είναι ωραίοι...

Η πρώτη τους συγκέντρωση εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έγινε ανήμερα της «Εθνικής Επετείου» του ποδοσφαίρου μας. Ακριβώς τρία χρόνια μετά την κατάκτηση του EURO από τον Ζαγοράκη και την παρέα του. Στις 4 Ιουλίου του 2007 ο Νιόπλιας μάζεψε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά τα «παιδιά» του με στόχο να τους μετατρέψει σε άξιους διαδόχους των ηρώων του Ρεχάγκελ.

Πείτε το σύμπτωση. Μπορεί να είναι κι έτσι. Δεν είναι όμως η μοναδική. Αν ρίξετε μια ματιά στις ομάδες του ομίλου της Εθνικής Νέων θα διαπιστώσετε ότι οι συμπτώσεις αυξάνονται. Το 2004 η Εθνική ανδρών είχε στον όμιλο Πορτογαλία και Ισπανία. Ομοίως και το 2007 η Εθνική Νέων. Το 2004 στον όμιλο της Ελλάδας βρισκόταν η διοργανώτρια χώρα του τουρνουά (Πορτογαλία). Ομοίως και το 2007 (Αυστρία).

Λέτε να έχουμε πάλι «πειρατικά»; Λέτε να τρέχουμε να βρούμε εισιτήρια για να αναχωρήσουμε μαζικά για την Αυστρία; Αν κρίνουμε από τη διάθεση που μας έδειξαν οι διεθνείς, όταν τους επισκεφτήκαμε στην επίσημη πρώτη, τότε τίποτα δεν θεωρείται ακατόρθωτο. Είναι δύσκολο. Το παραδέχθηκαν και οι ίδιοι. Αλλά μήπως τρία χρόνια πριν περίμενε κανείς ότι εκείνο το ταξιδάκι αναψυχής στην Πορτογαλία θα εξελισσόταν στο πιο τρελό ταξίδι του ονείρου μας;

Το sport-fm.gr ξεκινάει μαζί με την Εθνική ομάδα Νέων το ταξίδι για την Αυστρία. Σας παρουσιάζουμε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε γι’ αυτούς που θα μπουν στο γήπεδο με την γαλανόλευκη. Τώρα που είναι νωρίς. Γιατί μετά το τουρνουά είναι πιθανό να υπάρξει συνωστισμός και να ρωτούν όλοι…

Τους ψάξαμε, τους βρήκαμε και σας τους παρουσιάζουμε. Οι "μπέμπηδες" του Νιόπλια απαντούν στις ερωτήσεις μας και δεν μένει τίποτα παρά να τους απολαύσετε:

Μπουκουβάλας Μιχάλης (Αμυντικός)
Παπασταθόπουλος Σωκράτης (Αμυντικός)
Ανδρούτσος Απόστολος (Τερματοφύλακας)
Αποστολόπουλος Βασίλης (Αμυντικός)
Μονιάκης Εμμανουήλ (Αμυντικός)
Μήτρογλου Κωνσταντίνος (Επιθετικός)
Σιάκας Γεώργιος (Μέσος)
Ιωαννίδης Γιώργος (Μέσος)
Σιόβας Δημήτριος (Μέσος)
Λαμπρόπουλος Ανδρέας (Μέσος)
Στρατηλάτης Κυριάκος (Τερματοφύλακας)
Δημούτσος Ελίνι (Μέσος)
Παπάζογλου Αναστάσιος (Αμυντικός)
Βασίλης Κουτσιανικούλης (Μέσος)
Παπάζογλου Αθανάσιος (Επιθετικός)
Νίνης Σωτήρης (Μέσος)
Παπαδόπουλος Γιάννης (Μέσος)
Πλιάτσικας Βασίλειος (Μέσος)
Προπονητής: Νίκος Νιόπλιας

Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x