Γ' Εθνική

ΑΕΚ-Περαμαϊκός 3-0 (Τελικό)

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Περαμαϊκού στο ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική του έκτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

92' Λήξη του αγώνα. Η ΑΕΚ νικήτρια με 3-0 με γκολ των Μώτου (αυτογκόλ), Ανάκογλου και Ντακόλ.

87' Μακρινό σουτ του Ρόβα, η μπάλα περνά ψηλά άουτ.

83' Κίτρινη κάρτα στον Ανάκογλου για σκληρό φάουλ.

80' Ο Ρόβας κόβει επικίνδυνη μπαλιά προς την περιοχή της ΑΕΚ.

78' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Τσεβάς αντικαθιστά τον Γροντή.

77' Σουτ από τον Ανάκογλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα άουτ.

68' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Ο Κορδέρο μπήκε από αριστερά στην περιοχή και γύρισε την μπάλα για τον Ντακόλ, που σούταρε απευθείας -και μετά από κόντρα και σε αμυντικό- την έστειλε στα δίχτυα!

62': Κι άλλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Ανάκογλου μπήκε μόνος του από αριστερά στην περιοχή, έφτασε απέναντι στον Μώτο, αλλά το πλασέ που έκανε αποκρούστηκε με τα πόδια απ' τον γκολκίπερ.

60': Καλή φάση για την ΑΕΚ! Ο Πλατέλλας κάνει ωραία ενέργεια, αποφεύγει δυο αντιπάλους και πιάνει το σουτ, αλλά ο Μώτος είναι σωστά τοποθετημένος και μπλοκάρει.

55': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Έπειτα από σέντρα του Πεταυράκη από αριστερά και απόκρουση αμυντικού, ο Μπρέσεβιτς σουτάρει από κοντά, αλλά ο Μώτος αποκρούει με τα πόδια!

52': Καλή φάση για την ΑΕΚ! Ο Ντακόλ κάνει ωραία ατομική ενέργεια και πιάνει δύσκολο σουτ μέσα απ' την περιοχή, αλλά ο Μώτος πέφτει στην αριστερή του γωνία και μπλοκάρει.

48' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Έπειτα από γύρισμα του Πλατέλλα από αριστερά, ο Ανάκογλου έπιασε απευθείας το πλασέ μέσα απ' την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μώτου!

47': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Ανάκογλου προχώρησε από τον άξονα κι έπιασε ένα συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω απ' το δεξί δοκάρι.

46' - Αλλαγή για την ΑΕΚ. Στη θέση του Αργυρίου (που είχε αντικαταστήσει τον Σταθάκη στο 5') μπαίνει ο Ντακόλ.

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

45': Ο Μπρέσεβιτς γυρίζει έξω απ' την περιοχή και δοκιμάζει ένα συρτό σουτ, αλλά δεν είναι καλό και φεύγει έξω απ' το δεξί δοκάρι.

Το τέρμα τελικά χρεώνεται ως αυτογκόλ στον τερματοφύλακα του Περαμαϊκού. Αυτό βέβαια λίγο ενδιαφέρει την ΑΕΚ, που παίζει ακόμα πιο απελευθερωμένα μετά το προβάδισμα και ψάχνει και δεύτερο γκολ.

35' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόβα από αριστερά, ο Μπρέσεβιτς έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα -αφού βρήκε και στον Μώτο- κατέληξε στα δίχτυα!

27': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Έπειτα από ωραία κάθετη του Ρόβα, ο Γροντής μπαίνει μόνος από αριστερά, αλλά το πλασέ του είναι αδύναμο και μπλοκάρεται από τον Μώτο.

19': Καλή φάση για την ΑΕΚ! Νέα καλή σέντρα του Πλατέλλα -αυτή τη φορά από δεξιά- βρίσκει και πάλι τον Μπρέσεβιτς, όμως η κεφαλιά του Κροάτη φεύγει λίγο έξω απ' το δεξί δοκάρι.

15': Ο Πεταυράκης δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ απ' το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά δεν είναι καλό και φεύγει αρκετά άουτ απ' το αριστερό δοκάρι.

12': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Πλατέλλα από αριστερά, ο Μπρέσεβιτς πιάνει δύσκολη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η οποία φεύγει όμως ψηλά.

9’: Πρώτη καλή φάση για την ΑΕΚ. Ο Ρόβας βρήκε χώρο έξω απ’ την περιοχή κι έπιασε ένα δυνατό σουτ, που έφυγε λίγο έξω απ’ το δεξί δοκάρι!

5’ - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Σταθάκη -που τραυματίστηκε και δεν μπορεί να συνεχίσει- μπαίνει ο Αργυρίου.

4': Μετά από απόκρουση στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Ερρίκος πιάνει ένα ωραίο βολέ, αλλά η μπάλα φεύγει έξω απ’ το δεξί δοκάρι.

1': Έναρξη του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x