Euro

Σεμινάριο πως να «αυτοκτονήσετε»

Ακόμα «το φυσάει και δεν κρυώνει» το «στραπάτσο» που δέχτηκε η Πορτογαλία από το Ισραήλ.

Οι Ίβηρες παραχώρησαν 1-1 στους αντιπάλους τους στο «Ζοσε Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του έκτου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και έμειναν στο -3 στη δεύτερη θέση από την πρωτοπόρο του γκρουπ, Ρωσία, ενώ αντίθετα, θα βρίσκονταν στο -1 και πλέον έχουν ελάχιστες ελπίδες να προκριθούν απευθείας στα τελικά της διοργάνωσης την τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη Τρίτη, έχοντας εξασφαλίσει, τουλάχιστον, τα μπαράζ.

Αντίθετα, οι αδιάφοροι Ισραηλινοί έπαιξαν για την ιστορία τους και σκόραραν εκμεταλλευόμενοι το τραγικό λάθος του Ρουί Πατρίσιο.

Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο ήταν πολύ ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν με το πλασέ του Ρικάρντο Κόστα στο 27’. Στην επανάληψη, χαλάρωσαν και το «πλήρωσαν», όταν ο γκολκίπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έστειλε την μπάλα στα πόδια του Μπεν Μπασάτ έξω από την περιοχή και αυτός προχώρησε και με δυνατό σουτ ισοφάρισε στο 85’.


Η σύνθεση της Πορτογαλίας: Ρουί Πατρίσιο, Αντρέ Αλμέιδα, Πέπε, Ρικάρντο Κόστα, Αντούνες, Ρούμπεν Μίκαελ (69' Ζόσουε), Βελόσο (87' Εντερ), Μουτίνιο, Νάνι, Αλμέιδα (69' Νέλσον Ολιβέιρα), Ρονάλντο



Βαθμολογία

1. Ρωσία 21
2. Πορτογαλία 18
3. Ισραήλ 13
4.Αζερμπαϊτζάν 8
5. Β. Ιρλανδία 6
6. Λουξεμβούργο 6

Η επόμενη αγωνιστική (15/10):
Πορτογαλία-Λουξεμβούργο
Αζερμπαϊτζάν-Ρωσία
Ισραήλ-Β. Ιρλανδία


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x