Ελλάδα

Μεταγραφή με το… καλημέρα για τα Τρίκαλα

Στην πρώτη τους μεταγραφή προχώρησαν τα Τρίκαλα, καθώς το πρωί της Πέμπτης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Καλίντ Μουτακαμπίρ, που αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τους Πρεσμπιτέριαν.

Τις μεταγραφικές της κινήσεις άρχισε η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων.

Οι νεοφώτιστοι, ανακοίνωσαν πρωί – πρωί την απόκτηση του Καλίντ Μουτακαμπίρ από τους Πρεσμπιτέριαν του Σαν Χοσέ, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να προχωρήσουν στην επισημοποίηση και άλλων κινήσεων.


Όσον αφορά τον Μουτακαμπίρ, πρόκειται για έναν 22χρονο γκαρντ με αρκετά καλούς αριθμούς στο NCAA και θυμίζει αρκετά την περίπτωση του Έι Τζέι Έιμπραμς, ο οποίος είχε αγωνιστεί στα Τρίκαλα το 2009, στην τότε ομάδα που βρέθηκε στην Α1, τον ΑΣΤ.

Η ανακοίνωση της τρικαλινής ομάδας:

«O Khalid Mutakabbir στην Aries Trikala BC

Η Aries Trikala BC ανακοινώνει την απόκτηση του22χρονου Αμερικανού γκαρντ Khalid Mutakabbir ο οποίος από το 2009 έως το 2013 ήταν βασικό στέλεχος των Presbyterian San Hose στο κολεγιακό πρωτάθλημα (NCAA) των ΗΠΑ. Στην τελευταία σεζόν είχε μέσο όρο συμμετοχής 37,3 λεπτά και μέσο όρο πόντων ανά παιχνίδι 15,7 (βολές 83,8%, δίποντα 46,1%, τρίποντα 37,7%, 2,5 ασίστ)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x