Stoiximan Super League

«Θα μείνει στη Χετάφε»

Κακά μαντάτα από την Ισπανία για τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της Χετάφε δήλωσε ότι θα μείνει στη Χετάφε ο Πέδρο Λεόν καθώς θα ενεργοποιήσει την σχετική ρήτρα αγοράς από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κακά μαντάτα από την Ισπανία για τον Ολυμπιακό στην υπόθεση απόκτησης του Πέδρο Λεόν. Σύμφωνα με δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Χετάφε στον ραδιοφωνικό σταθμό, Odna Cero, ο Ισπανός άσος και εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων των ερυθρόλευκων θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο Άνχελ Τόρες έκανε γνωστό ότι θα ενεργοποιήσει την σχετική ρήτρα αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του δανεισμού του.

Ο Πέδρο Λεόν ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται ως δανεικός στη Χετάφε. Την εφετινή σεζόν ο δανεισμός του έληγε και εάν δεν ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του, θα επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός ήλπιζε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο για να μπορέσει να διαπραγματευτεί την αγορά του από τη "βασίλισσα".

Η Χετάφε όμως -λόγω του δανεισμού του- έχει τον πρώτο λόγο και εφόσον επιβεβαιωθεί η δήλωση του προέδρου της και ενεργοποιήσει τη σχετική συμφωνία για την αγορά του, τότε ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Ο Πέδρο Λεόν ήταν ένας από τους παίκτες που ήθελε πάρα πολύ ο Μίτσελ στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x