Δελτία Τύπου

Εγγραφές για λίγο ακόμα στο N’JOY UNI-Basket!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο καιρός καλυτερεύει και αυτό στο μυαλό χιλιάδων φοιτητών είναι συνυφασμένο με την έναρξη του N’JOY UNI-Basket;

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο καιρός καλυτερεύει και αυτό στο μυαλό χιλιάδων φοιτητών είναι συνυφασμένο με την έναρξη του N’JOY UNI-Basket;

Σας ακούγεται πολύ υπερβολικό; Και όμως είναι η απόλυτη πραγματικότητα όλων εκείνων των αρρώστων με την πορτοκαλί θεά. Δεν υπάρχουν πολλά τουρνουά που προσφέρουν απλόχερα τέτοιες συγκινήσεις, εμπειρίες αλλά και δυνατότητες διάκρισης πάντα ανάλογα με το επίπεδο της ομάδας.

Η οργάνωσή του είναι σε τέτοια επίπεδα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του είδους (και δεν μιλάμε για Ελλάδα γιατί απλά στην Ελλάδα παίζει μόνο του χωρίς αντίπαλο) και οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτό έχουν βαθιά γνώση των αναγκών και της ελληνικής μπασκετικής πραγματικότητας, προσέχοντας μέχρι και τις πιο απίθανες λεπτομέρειες (τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο) όσο και σε επίπεδο event.

Για να μην κουράζουμε όμως περισσότερο, είναι γεγονός ότι ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ μέχρι τις 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ο Δήμος Καλλιθέας (συγκεκριμένα ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου), στέκεται αρωγός σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια θέτοντας στην υπηρεσία της «μπασκετικής» νεολαίας τα μεγάλα κλειστά γήπεδα της περιοχής. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο κλειστό γήπεδο του Εσπέρου (πλησίον Παντείου), στο κλειστό γήπεδο Εθνικής Αντιστάσεως (πλησίον Συγγρού) και το κλειστό της Λάμπρου Κατσώνη (πλησίον Λ. Αμφιθέας).

Υπάρχει λοιπόν λίγος χρόνος ακόμα για όσους ενδιαφέρονται! Δηλώστε συμμετοχή είτε online, μέσω του αντίστοιχου link της ιστοσελίδας http://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8), είτε τηλεφωνικώς στη Γραμματεία της Διοργάνωσης στο 210 95 15 730 ή στο 693 66 44 269. Στα ίδια τηλέφωνα παρέχονται κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιούνται με επίσημη διαιτησία, γραμματεία και παρουσία γιατρού και φυσικά σε γνωστά κλειστά γήπεδα. Κάθε ομάδα θα μπορεί να αποτελείται από 5 μέχρι 12 δηλωμένους παίκτες, των οποίων η μεγάλη πλειονότητα οφείλει να είναι φοιτητές. Τα έπαθλα είναι μεγάλα ενώ και οι εμπειρίες που κάθε συμμετέχων θα συγκεντρώσει είναι πολύ σημαντικές καθώς στην διοργάνωση παίζουν παίχτες από όλες τις κλίμακες (από εντελώς ερασιτεχνικό επίπεδο), μέχρι και Α1 κατηγορίας. Για αυτό άλλωστε μετά τη λήξη της Α’ Φάσης γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (2 κύκλοι δυναμικότητας) με την κάθε ομάδα να τραβάει τον δικό της δρόμο και να κυνηγά τον δικό της στόχο.

Το N’JOY βρίσκεται για 4η συνεχόμενη σεζόν στο πλευρό της διοργάνωσης μπάσκετ και έχει συνδέσει το brand όσο κανένα άλλο στον ελλαδικό χώρο με το άθλημα. Το μυαλό των φοιτητών βλέποντας το γνωστό σοκολατούχο γάλα αμέσως ταξιδεύει αναπόφευκτα στο N’JOY UNI-Basket, και άλλωστε αυτό είναι που και η ΦΑΓΕ ήθελε να πετύχει από την πρώτη στιγμή. Φυσικά και το N’JOY είναι ο χορηγός και του N’JOY UNI-League και του N’JOY UNI-Tennis, αλλά ιστορικά στο μπάσκετ ήταν η πρώτη μεγάλη συνεργασία...

Το www.ekdromi.gr αποτελεί τον καινούργιο αρωγό στην προσπάθεια των μπασκετόφιλων δίνοντας στους νικητές υπέροχα ταξίδια: To δημοφιλές deal site εκδρομών ταξιδεύει τους φοιτητές σε όλη την Ελλάδα και ιδίως μέσα από την δωροθεσία του εκείνους που θα κατακτήσουν την πρωτιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x