Stoiximan Super League

Τι έγινε με το ραντεβού Ιβάν-Γκαρσία;

«Κάποιος» δεν μετέφερε ποτέ στον Πάμπλο Γκαρσία την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να συναντηθεί μαζί του και, όπως γράφει η SportDay, αυτός ο άνθρωπος ενδέχεται να υποστεί τις συνέπειες.

Προβληματισμό προκαλεί η είδηση ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν συνάντησε τον Πάμπλο Γκαρσία, αν και ο πρώτος ήθελε να συζητήσει με τον Ουρουγουανό.

Στη χθεσινή τοποθέτησή του ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ υποστηρίζει ότι ο 36χρονος παίκτης αρνήθηκε να μιλήσει μαζί του, όμως αργότερα ακολούθησε σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του Γκαρσία, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

«Ποτέ δεν μου ζητήθηκε επισήμως να βρεθώ σε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του. Αν είχα ενημερωθεί ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του, θα το είχα πράξει».

Η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay γράφει πως: «Αν αποδειχθεί πως κάποιος “έστησε” όλο αυτό για να μη μιλήσει ο παίκτης με τον Ιβάν, θα ήταν καλύτερο αυτός ο “κάποιος” να αλλάξει πόλη, χώρα και ήπειρο...»!

Από την πλευρά του, ο παίκτης είπε πως την περασμένη φορά στην πρώτη κόντρα που είχε υπάρξει με τον Γιώργο Δώνη, άνθρωπος της διοίκησης (αυτός ήταν ο Ζήσης Βρύζας), τον είχε ρωτήσει αν θέλει να συναντήσει τον μεγαλομέτοχο.

Τότε ο Γκαρσία δεν είχε συναντήσει τον Σαββίδη και ίσως να σημειώθηκε παρεξήγηση και για αυτό τον λόγο να μην υπήρξε τελικά το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x