Champions League

Είδε «Γαλατά» από κοντά ο Μουρίνιο

Στην Τουρκία βρέθηκε χθες ο Ζοσέ Μουρίνιο, ώστε να δει από κοντά την Γαλατασαράι. Η προσεχής αντίπαλος της Ρεάλ στην προημιτελική φάση του Champions League επικράτησε με σκορ 3-1 της Καϊζέρισπορ.

Την προσεχή αντίπαλο της Ρεάλ Μαδρίτης στην προημιτελική φάση του Champions League θέλησε να «κατασκοπεύσει» ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Για αυτό τον λόγο ταξίδεψε ο ίδιος στην Τουρκία και είδε από κοντά την Γαλατασαράι να κερδίσει με σκορ 3-1 στην έδρα της Καϊζέρισπορ, με ένα γκολ του Σνάιντερ και δύο του Γιλμάζ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κρατούσε σημειώσει καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είδε τους πρωταθλητές Τουρκίας να παρατάσσονται με σύστημα 4-3-1-2, το οποίο υπό προϋποθέσεις μετατρέπεται σε 4-4-2.

Ο Σνάιντερ έπαιξε πίσω από τον Ντρογκμπά και τον Γιλμάζ, έχοντας μάλιστα και παρουσίασα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Από την πλευρά του, ο Γιλμάζ με τα δύο τέρματα που σημείωσε έφτασε τα 16 στο πρωτάθλημα και αποδεικνύει πως είναι μεγάλη πηγή κινδύνου για την ισπανική άμυνα.

Ο Ντρογκμπά έχασε αρκετές ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Ο 50χρονος προπονητής σχημάτισε καλή άποψη για την Γαλατασαράι και θα προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες της «βασίλισσας» εν όψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων στις 3 Απριλίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x