Stoiximan Super League

Δοκιμή-έκπληξη από Φάμπρι

Τους Σπύρο Φουρλάνο και Γιοκίν Εσπάρθα χρησιμοποίησε ο Φάμπρι με τους βασικούς στην τελευταία δοκιμή του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή.

Ετοιμάζει εκπλήξεις ή πρόκειται για απλές σκέψεις; Σε κάθε περίπτωση, ο Φάμπρι έκανε νέες δοκιμές το πρωί του Σαββάτου στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30). Ο Ισπανός προπονητής δοκίμασε στο 4-3-3 τον Σπύρο Φουρλάνο αντί του Γιοχέι Καζιγιάμα σαν αριστερό εσωτερικό μέσο, αλλά και τον Γιοκίν Εσπάρθα στη θέση του Χάρη Μαυρία ως αριστερό εξτρέμ.

Στις άλλες θέσεις δεν υπήρχαν εκπλήξεις. Ο Καρνέζης ήταν στο τέρμα, οι Μπουμσόνγκ και Πίντο στόπερ, ο Μαρίνος αριστερό μπακ, ο Τριανταφυλλόπουλος δεξί, ο Σο αμυντικό χαφ, με τον Ζέκα δεξιό εσωτερικό μέσο και μπροστά του τον Σισοκό, ενώ ο Φιγκερόα ήταν σέντερ φορ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Βιτόλο, ο τραυματίας Σεϊταρίδης, οι ανέτοιμοι Τοτσέ και Κουίνσι, ο Μπαρμπαρούσης που αναχώρησε για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Νέας Ζηλανδίας, καθώς και οι νεαροί Ταμπάκης, Αποστολόπουλος, Χουχούμης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x