Δελτία Τύπου

Κάθε Σάββατο ΔΩΡΕΑΝ με τη SPORTDAY η ACTIVE BET γίγας!

Δώδεκα χορταστικές σελίδες με τη σφραγίδα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για να πάτε ταμείο με όλους τους τρόπους

Σας πάμε ταμείο με τις... ώρες. Το «ρολόι» ξεχωρίζει τις ευκαιρίες του Σαββατοκύριακου με χρονολογική σειρά, ξεκινώντας από το μεσημέρι του Σαββάτου, για να καταλήξει στο βράδυ της Κυριακής.

Σας πάμε ταμείο α λα ιταλικά, με τις προτάσεις του «μακαρονά» από τη Σέριε Α. Ο «Sir» φρεσκάρει τα αγγλικά σας με προγνωστικά από την Πρέμιερ Λιγκ και τις μικρότερες κατηγορίες στην Αγγλία, ενώ ο «Κάιζερ» σας μεταφέρει ότι πιάνουν οι γερμανικές του κεραίες, με τις προβλέψεις του από την Μπουντεσλίγκα.

Και Ισπανία έχουμε βέβαια... Ο «ταύρος» είναι αγριεμένος και... σκοτώνει τους Ισπανούς μπούκηδες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το «καμάρι» της ACTIVE BET βέβαια δεν είναι άλλο από τον «International». Αυτόν τον έχουμε αφήσει ελεύθερο σκοπευτή. «Εκτελεί» τα πάντα, προτείνοντας παιχνίδια από όλα τα πρωταθλήματα.

Εκτός από τα προγνωστικά και τις προβλέψεις όμως, υπάρχει πλούσια ειδησεογραφία. Στις σελίδες «Up and Down» και «Επί του πιεστηρίου» έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τις σημαντικότερες απουσίες των ομάδων, inside stories, παράδοση και να πάρετε μια πλήρη εικόνα για το ποιες ομάδες διανύουν περίοδο φόρμας και ποιες βρίσκονται σε αγωνιστική καθίζηση.

Ακόμα σελίδες με με αναλύσεις και προβλέψεις για τα παιχνίδια της Super League (απουσίες, προϊστορία, τα πάντα), αλλά και νέα και προτάσεις από τα παιχνίδια του μπασκετικού κουπονιού με τον δάσκαλο της ρακέτας Τόλη Κοτζιά.

Κι όπως κάθε Σάββατο, οι προβλέψεις του Γιάννη Καρατζαφέρη και του Book - Nομικάριου.

ACTIVE BET γίγας! Κάθε Σάββατο στο ταμείο με όλους τους τρόπους!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x