Δελτία Τύπου

Αγαπάς το 5x5, το 6x6, 7x7 και το 8x8;

Όλοι οι λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου 5?5, 6?6, 7?7 και 8?8 βρίσκουν πλέον στέγη αλλά και νέα κίνητρα στη συμμετοχή τους.

Η ιστοσελίδα της νεοϊδρυθείσας Ελληνικής Ομοσπονδίας Minifootball (GCMFA) ανοίγει τις πύλες της (www.greekminifootball.com) και είναι έτοιμη να υποδεχθεί το πολυπληθές κοινό του πιο δημοφιλούς ομαδικού αθλήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι κορυφαίες ελληνικές εγκαταστάσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσα από την ένωση των εσωτερικών τους διοργανώσεων σε ένα ενιαίο εθνικό δίκτυο που δίνει την δυνατότητα διάκρισης των κορυφαίων ομάδων εκτός της πόλης τους αλλά ακόμα και εκτός της Ελλάδας μέσω της συμμετοχής της GCMFA στην EMF (European Minifootball Federation).Το ενιαίο αυτό δίκτυο δεν είναι άλλο από το Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των νεοσύστατων Εθνικών Πρωταθλημάτων Ελλάδας και Κύπρου, ρεπορτάζ από τους αγώνες και απεριόριστο φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση σε τοπικό επίπεδο, σε Πανελλήνιο Επίπεδο αλλά και από τις εμπειρίες της Εθνικής Ελλάδος και Εθνικής Κύπρου εκτός των συνόρων.

Το κοινό μπορεί ακόμα να βρει τα πάντα για το minifootball, τους επίσημους διεθνείς κανονισμούς, τις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της GCMFA (πέραν του Πρωταθλήματος Ελλάδος και του αντίστοιχου της Κύπρου) και μπορεί να επικοινωνεί με την Ομοσπονδία για οποιαδήποτε ερώτηση ή επισήμανση.

Τέλος, όλες οι εγκαταστάσεις συντονίζονται και λειτουργούν πλέον σε ενιαίο πλαίσιο με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό, την ανάπτυξη του αθλήματος και την θέσπιση γενικών κανόνων που θα φέρουν ακόμα περισσότερο κόσμο στους δικούς τους χλοοτάπητες. Πολύ απλά διότι όλοι οι φορείς που απαρτίζουν αυτό το πολυδαίδαλο σύστημα γίνονται πλέον ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ. Το κέρδος των εγκαταστάσεων δεν περιορίζεται όμως μόνο σε όλα τα προαναφερθέντα, καθώς πλέον δημιουργούν ένα πανίσχυρο σύνολο και διεκδικούν με μαζικές συμφωνίες χαμηλότερες τιμές απέναντι στους προμηθευτές τους, σε μία περίοδο που είναι ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά για όλους.

Το Πρωτάθλημα Ελλάδος με τη συμμετοχή πολλών δεκάδων εγκαταστάσεων μέσω των εσωτερικών τους διοργανώσεων θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το πολύ σε 45 ημέρες από σήμερα στο site της Ομοσπονδίας θα έχει ανακοινωθεί ολόκληρο το δίκτυο των γηπέδων με διαδραστικό χάρτη και αντίστοιχες επιλογές που θα παραπέμπουν και στα εσωτερικά στατιστικά του πρωταθλήματος Ελλάδος ανά Νομό και πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το N’JOY UNI-League που αποτελεί μέχρι σήμερα την κορυφαία διοργάνωση minifootball στην Ελλάδα, συνεχίζει να αποτελεί μέρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ως top affiliated championship και φυσικά και από εκεί οι παίχτες θα έχουν τις πιθανότητές τους να κληθούν στην Εθνική Ομάδα. Ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μία διοργάνωση με εξαιρετικό marketing, μεγάλες εταιρίες χορηγούς όπως η ΦΑΓΕ (N’JOY) και η RED BULL και με χιλιάδες παίχτες – φοιτητές σε 10 πόλεις της Ελλάδας.

Αυτή είναι μόνο η αρχή. Η συνέχεια συναρπαστική και το tempo δίνει το ίδιο το ευρωπαϊκό moto της EMF: “YOU PLAY.”

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x