Europa League

Φτιαγμένη από… Ρουμπίν-ια! (video)

Πέρασε στα προημιτελικά και στοχεύει όλο και ψηλότερα! Η Ρούμπιν Καζάν μπορεί να χρειάστηκε παράταση, ωστόσο έκαμψε την αντίσταση της Λεβάντε με 2-0 και συνεχίζει ακάθεκτη στο Europa League.

Αν και χρειάστηκε την παράταση, ένα είναι αυτό που μετράει! Πώς η Ρούμπιν Καζάν με δύο γκολ στον έξτρα χρόνο, έριξε στο καναβάτσο την Λεβάντε, προκρίθηκε στα προημιτελικά και βάζει πλώρη για όσο πιο ψηλά γίνεται στο φετινό Europa League.

Ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες διεξήχθη στο Καζάν. Σε αυτό βοηθούσε και το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης, που δεν είχε δώσει ξεκάθαρο ρόλο φαβορί σε καμιά. Αφού χάθηκαν εκατέρωθεν φάσεις, αφού αμφότεροι γκολκίπερ κράτησαν το μηδέν, Ρώσοι και Ισπανοί οδηγήθηκαν στην παράταση.

Εκεί όμως έκανε την εμφάνισή της, η ανωτερότητα των γηπεδούχων. Αρχικά, «χτύπησε» ο συνήθης ύποπτος, Ροντόν, ο οποίος στο 100’ έβαλε μπροστά την ομάδα του με κοντινή προβολή, πετυχαίνοντας το 5ο φετινό του τέρμα στην διοργάνωση, ενώ τον θρίαμβο και το όποιο άγχος για το τέλος, ολοκλήρωσε ο Ντιαντιούν στο 112’.


Rubin Kazan 1-0 Levante (Gol de Rondón) UEFA... από DaniDV


Rubin Kazan 2-0 Levante (Gol de Dyadyun) UEFA... από DaniDV

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x