sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Κάπως έτσι γίναμε άνδρες…

Εμείς τα αγοράκια έχουμε το εξής πρόβλημα. Φαντασιωνόμαστε! Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε το Τop 10 των γυναικών με το οποίο ανδρωθήκαμε κάπου στα 90’s.

Απλά αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η σειρά είναι τυχαία, μπορείτε να τις βάλετε όπου κι όπως θέλετε και να αφήσετε τη μνήμη σας να ταξιδέψει!

Ντέμι Μουρ:

Βγήκε από νωρίς στο κουρμπέτι αλλά μπήκε για τα καλά στις ζωές μας μετά το 1992 όταν και πρωταγωνίστησε στο «A Few Good Men» στο πλάι των Τζακ Νίκολσον και Τομ Κρουζ. Μόλις ενίσχυσε το στήθος της, φρόντισε να μας το επιδείξει στο «Striptease» και τότε ήταν που όλοι εμείς ξερογλειφόμασταν όταν την βλέπαμε σε κανένα περιοδικό. Τώρα δεν περνάει και τα καλύτερα της λόγω του χωρισμού της με τον Άστον Κούτσερ αλλά και πάλι Ντέμι θα σε θυμόμαστε με τρέλα!



Σίντι Κρόφορντ:

Τότε ήμασταν μικροί και δεν ξέραμε. Εντάξει, η Σίντι έχει απίστευτη ομορφιά και όταν ήμασταν ελαφρώς πιτσιρίκοι δεν είχαμε εντρυφήσει στο θέμα προστυχιάς κλπ κλπ. Η Σίντι μας άρεσε και κάναμε σαν χαζά αλλά όσο μεγαλώναμε και ανέβαιναν τα στάνταρ τν φαντασιώσεων τόσο έπεφτε η Κρόφορντ στην εκτίμηση μας. Βέβαια, ξεκινούσε από τα ψηλά πατώματα.

Λιζ Χάρλεϊ:

Άλλο επίπεδο. Ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορούσε αυτός ο… κόμματος να είχε δεσμό με τον «φλώρο» Χιου Γκραντ. Τέλος πάντων, όπως και να έχει μπορεί Λιζ να τα είχες με τον σπασίκλα Χιου αλλά στις καρδιές μας ήσουν «λεύτερη»!

Εύα Χερτζίκοβα:

Εδώ το χοντραίνουμε τώρα. Η απίστευτη Εύα είναι από τα πιο γνωστά top models και έχει… μεγαλώσει άνδρες σε όλη την υφήλιο. Το… αναφτικό της υπόθεσης ήταν πως πάντα πρόσεχε τις εμφανίσεις της και ποτέ δεν την είδαμε τελείως γυμνή. Μάλιστα, λέγεται πως είχε απορρίψει τον ρόλο της πρωταγωνίστριας στα «Μάτια ερμητικά κλειστά» επειδή είχε πολλές γυμνές σκηνές. Κρίμαααα!

Κάιλι Μινόγκ:

Όσο μπόι της λείπε τόση σεξουαλικότητα έχει. Η Κάιλι Μινόγκ έχει προσφέρει αμέτρητες στιγμές ερεθισμού στους θαυμαστές της και οι φαν των «μικρές στο μάτι αλλά στο… κρεβάτι» βρήκαν την ηρωίδα τους!



Πάμελα Άντερσον:

Όποτε είχε Baywatch όλοι μας κατεβάζαμε ρολά. Το μόνο που μας απασχολούσε ήταν πότε θα «σκάσει» στην σκηνή η CJ (κατά κόσμον Πάμελα Άντερσον). Το βαρύ πυροβολικό. Ήξερε ποιο ήταν το δυνατό της σημείο και το έδειχνε. Και εμείς το απολαμβάναμε!



Κιμ Μπάσιντζερ:

Μόνο, «you can leave your hat on». Δεν περιγράφω άλλο.



Βάνα Μπάρμπα:

Έλα ρε Ελλαδάρα. Σιγά μην έλειπε η Βάνα από αυτή τη λίστα. Η (ακόμα και τώρα) πληθωρική Βάνα μας τρέλανε όλους στο «Mediterraneo» και μία γενιά Ελλήνων θα την θυμάται ξεχωριστά και για πάντα.



Σάρον Στόουν:

Εντάξει τι να λέμε τώρα; Εδώ κοτζάμ Μάικλ Ντάγκλας κι έπαθε «κοκομπλόκο», εμείς θα της ξεφεύγαμε; Αχ αυτό το σταυροπόδι, αχ!



Υοur choice:

Αφήσαμε επίτηδες μία θέση στο Top-10 επειδή ο καθένας θα είχε την δική του ιδιαιτερότητα, περιέργεια, κουσούρι όπως θέλετε πείτε το! Ουφ, τελείωσα.

Mιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x