Ισπανία

Στο «Μπερναμπέου» ο τελικός Ρεάλ-Ατλέτικο

Στο σπίτι της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά με «μοιρασμένες» εξέδρες θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου Ισπανίας απέναντι στην Ατλέτικο.

Γνήσιο μαδριλένικο ντέρμπι σε γήπεδο μακριά από τη Μαδρίτη… δεν γίνεται. Έτσι αποφασίστηκε ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο στις 17 Μαΐου (ημέρα Παρασκευή) να διεξαχθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μπορεί η «βασίλισσα» να αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, αλλά ο κόσμος στις κερκίδες θα είναι μοιρασμένος, καθώς κάθε ομάδα θα πάρει από 35.000 εισιτήρια.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να περάσει το… δικό τους. Η Ρεάλ ζητούσε να διεξαχθεί ο τελικός σε ουδέτερο γήπεδο προτείνοντας το «Καμπ Νου» ή το «Μεστάγια», η δε Ατλέτικο ήθελε να γίνει το ματς στο δικό της γήπεδο, το «Βιθέντε Καλντερόν», κάνοντας λόγο για μία άγραφη συμφωνία από το παρελθόν ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων.

Η τελική απόφαση ανήκει στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας και τελικά ικανοποίησε και τις δύο ομάδες της πρωτεύουσας, καθώς περισσότεροι φίλοι τους θα μπορούν να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x