sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τρελό... γλέντι στον Μέσι! (pics)

Ήταν τόσο «εξαφανισμένος» ο Λιονέλ Μέσι στο «clasico» που ολόκληρος ο μαγικός κόσμος του twitter ντύθηκε… Αγγελική Νικολούλη και άρχισε να ψάχνει -και κυρίως να «γλεντάει»- τον Αργεντινό.

Συνήθως όταν μιλάει ο Μέσι, όλοι οι άλλοι κάνουν… τουμπεκί. Η χθεσινή βραδιά δεν ήταν δική του όμως. Για την ακρίβεια όσο εκκωφαντικά σιωπηλός έμεινε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, άλλο τόσο loud έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με δύο δικά του γκολ οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 3-1 επί των Καταλανών.

Έτσι τα αστεία σε βάρος του Πορτογάλου μοιάζουν να στερεύουν -όπως τα δάκρυα που συνήθως κυλούν στα μάγουλά του μετά από κάθε αποτυχία- και αντίθετα, στη χλεύη παραδόθηκε ο συχνά-πυκνά (όχι για λάθος λόγους) ατσαλάκωτος Αργεντινός.

Από το… γλέντι δεν θα μπορούσε να λείψει ο Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος έβγαλε amber alert για τον Μέσι, ενώ λίγο αργότερα δεν κρατήθηκε και συμπλήρωσε πως ως πραγματικός μάγος ο 25χρονος ποδοσφαιριστής κατάφερε να εξαφανίσει τον εαυτό του για 90 λεπτά.







Στο ίδιο πνεύμα και άλλο tweet που προσθέτει πως τελευταία φορά που θεάθηκε ο Αργεντινός ήταν στο ζέσταμα πριν το ματς με τη Μίλαν, στο οποίο και πάλι ο Μέσι αποδείχθηκε πως βρισκόταν κάπου αλλού.





Και το γλέντι συνεχίζεται…
















…μέχρι που ο Μέσι επιτέλους εμφανίζεται ως κάμεραμαν αγγλικού καναλιού, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά αν πρόκειται για εκπληκτική ομοιότητα, πρόταση καριέρας ή προϊόν φωτομοντάζ!




Πάντως –και με το επόμενο «clasico» να είναι επικίνδυνα κοντά- δεν αποκλείεται σύντομα, πολύ σύντομα, ο Αργεντινός να πάρει την εκδίκησή του, που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι πιάτο ιδιαίτερα καυτό.

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x