sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Περίγραψέ το, αγόρι μου!

Ο Σκουντής προέτρεπε τον Διαμαντίδη «βαλ’ το, αγόρι μου». Ο Χελάκης ξεκαθάριζε «δεν περιγράφω άλλο». Κι ο γίγαντας του Καλαμάτα-Πανηλειακός μας θύμισε περιπτώσεις όπου… συνδυάστηκαν τα αιτήματα!

Αν δεν μπορείς να το πεις «ζωγράφισέ το», λένε.

Και με αφορμή τη… ζωγραφιά στη μετάδοση του Καλαμάτα-Πανηλειακός, το sport-fm.gr γονάτισε.

Εκλιπαρόντας «περίγραψέ το, αγόρι μου» για όλες εκείνες τις περιπτώσεις όπου ο σπορτκάστερ έκανε… ρόμπες -ή έστω κιμονό- τους Κινέζους και τα κλισέ τους για «τη μια εικόνα που αξίζει χίλιες λέξεις»!

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός

Μπαράζ ανόδου το 2009. Παναιτωλικός-Ρόδος. «Το φάουλ σκληρό», οπότε το έδωσε ο «αθιόφοβος». Σέντρα λοιπόν και… «γκοοοοοοοολλλλλ η ρουφιάνα»!



Και καλά ο «αθιόφοβος». Το έδωσε το φάουλ. Ο άλλος όμως; Είναι δυνατόν μη δώσει πέναλτι εδώ; «Καλά, σοβαρολογεί ο μ…ας, να πούμε»;;;



Για να μην πούμε για τον καμεραμάν. Πού πρέπει να του φωνάξεις «μην κοιμάσαι ρε» για να πάρει χαμπάρι την αντεπίθεση. Ή για το κεφάλι -φιλάθλου, όχι αμυνόμενου- που την έκοψε!



Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, έχεις και τη… Ματίνα! Να δικαιώνει έπειτα από χρόνια τον Μανώλη Μαυρομάτη όταν μιλούσε για «σούτ-τηλεφώνημα»!



Εντάξει όμως, δεν ήρθε και η καταστροφή με όλα αυτά. Διότι σκέψου τι έγινε (σύμφωνα με τη θεότητα που περιέγραφε για τον «Aris FM») όταν σκόραρε ο Λαζαρίδης με την Ατλέτικο: «Καίγεται η Μαδρίτη, φωτιά στη Μαδρίτη, φωτιά στο Βιθέντε Καλντερόν, φωτιά σε όλα»!



Κι αφού κάψαμε τη Μαδρίτη, πήραμε και την Πόλη! Τι, δεν την πήραμε; Καλά, άκου τον μαχητή του «ΑΕΚ Live» να μεταδίδει Γαλατασαράι-ΑΕΚ στο βόλεϊ γυναικών και τα ξαναλέμε…



Και τώρα που το επιβεβαίωσες… τα ξαναλέμε: Για να συμφωνήσουμε ότι πρόκειται περί μύθου. Σαν αυτούς «στο σίριαλ του ΑΝΤ1 που έπαιζε ο Γιάγκο-ς». Και σαν το παραμύθι-τραυματισμό του «παρταλιού» της Κέρκυρας. Που «δεν μπαίνει να το μαζέψει το… πουλμανάκι» και μετά πρέπει να παίζουμε «το fair play και τις μ…ιες αυτές».



Και τώρα που τελειώσανε τα παιχνίδια, πάμε ν’ ακούσουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Πριν καν προλάβουν να πάρουν ανάσα. Και πριν καν συνέλθουν από το… χιτσ-ο-κικό φινάλε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x